Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Стара японска рецепта помага при аритмия

Тази стара японска рецепта е лесен и ефективен начин за успокояване на сърдечния ритъм, ако страдате от аритмия


Почти няма човек на земята, който да не е усещал в някой момент от живота си сърцебиене. Нормално сърдечния ритъм се движи в диапазона между 60 и 100 удара в минута. Ако пулсът ви е над 100 удара в минута, то това състояние е известно като тахикардия. Обикновено сърцебиенето не е чак толкова сериозен проблем, стига да не е придружено ненормален сърдечен ритъм – аритмия.

Често аритмията е на нервна почва, причинена от стрес и излишни притеснения. Освен това може да се появи и заради не особено здравословен начин на живот, промени в ритъма на работа и почивка, както и ако професията ви е свързана с чести прояви на нервност и стрес.

Сърцебиенето ви кара да се чувствате така, сякаш сърцето ви бие прекалено силно или прекалено бързо, прескачайки ритъма, който е нормален за него. По време на аритмия може да имате усещането, че освен в гърдите, сърцето ви бие и в гърлото. Неприятното пулсиране се чувства и в областта на слепоочията, като често след това се появява главоболие.

Сърцебиенето може да бъде притеснително и плашещо. Обикновено не е сериозно и доста често отшумява след известно време. Прекомерната употреба на цигари, алкохол, кофеин и напрегнатия начин на живот в наши дни са главен източник на аритмията.

Тази рецепта била използвана в Япония, още преди векове

Използва се и днес, защото е лесна за приготвяне и много ефективна.

Рецептата споделя читател на вестник „Здраве за всички” Иванка Димитрова от гр. Варна. Тя е страдала от аритмия в продължение на дълги години. Иванка споделя пред вестника, че е пробвала доста различни начини за справяне с проблема, но най-ефикасен от всички бил тази доста проста за приготвяне рецепта.

В миналото японците използвали лимони, от които правели нещо подобно на лимонда, за да успокоят и облекчат хистеричните сърдечни проблеми. Днес вие имате възможността да се запознаете с тази древна японска рецепта, която ще облекчи състоянията, свързани със сърцебиене и аритмия.

Указание: Измийте и изтъркайте добре четири големи лимона. Преварете половин литър вода и я оставете да изстине. Изстискайте 3 лимона в студената вода и добавете няколко намачкани ягоди. Нарежете на малки парченца четвъртия лимон и го добавете заедно със кората към лимонадата. Пийте тази смес всеки пъти когато се почувствате притеснени от нещо.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *