Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Само за 12 дни: Уникална маска с ленено семе прави чудеса за кожата!

Как се прави ефективна маска за лице с ленено семе?

Представяме ви една лесна рецепта за невероятна маска, която ще свърши истински чудеса за кожата ви за 12 дни.

Тайната се крие в основната й съставка, а именно лененото семе. То ще допринесе за значителното подобряване на подкожната тъкан. Бързо ще възвърне младежкия вид в зоната около бузите. Ще усетите разликата и в зоната около очите, която, както знаете, е твърде чувствителна и капризна. Именно там кожата е най-тънка и проблемна.

Как да приготвите вълшебната маска с ленено семе?

Достатъчно е просто да изсипете 1 с.л. ленено семе в подходяща чаша и да я залеете със 70-80 мл. вряла вода. Бъркайте сместа в продължение на няколко минути. След това я покрийте с кърпа и я оставете да отлежи в продължение на 8-10 часа. Трябва да се отбележи, че е най-добре да направите цялата тази подготовка рано сутрин.

маска с ленено семе
Направете си маска с ленено семе

Прецедете сместа вечерта. Това, което ще получите, ще наподобява до голяма степен на желе. Не се притеснявайте – точно това е целта. Нанесете получената гелообразна смес върху предварително почистените лице и шия. За целта използвайте памучни тампони.

Можете да нанесете спокойно от тази смес и в зоната около очите. След като маската изсъхне на лицето ви, нанесете още един слой. Повтаряйте процедурата пет пъти всяка вечер, като спазвате правилата, които споменахме по-горе.

След 12 дни със сигурност ще усетите разликата!

Ефектите от приложението на маската с ленено семе са многобройни. Тя не само ще хидратира кожата ви, а и ще я стегне. Освен това ще ви помогне да се преборите с големите пори и ще намали излишния себум по кожата. Също така действа като ексфолиант.

Източник: womаn.ru,Pixabay.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *