Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

АРТРОЗАМИН ПЛЮС / ARTROZAMIN PLUS

Съдържа глюкозамин хидрохлорид, Aquamin – натурална композиция от биоактивен калций, желязо, селен, цинк и още над 70 съставки от типа минерали и микроелементи; лизинов хидрохлорид, сорбитол, натриев цикламат, колоиден силициев диоксид

Предназначение

артрозамин плюсАРТРОЗАМИН ПЛЮС от Адифарм е хранителна добавка, която се приема под формата на дозиран в сашета разтворим продукт. Препоръчва се при остеоартрити на големите стави – тазобедрена, колянна; при остеоартрит, възпаление на гръбначния стълб, за ускоряване на възстановяването при травми, навяхване и изкълчване. Дава се и профилактично – за намаляване риска от остеопороза в менопаузата; за предпазване на хрущялната тъкан от преждевременно износване при активно спортуващи или хора, чиято работа е свързана с големи физически натоварвания.

Как действа продуктът?

Глюкозаминът подпомага колагеновия синтез и предотвратява износването на хрущялната тъкан и “засъхването” на ставния механизъм при дефицит на синовиална или смазваща течност.

Калциевият комплекс попълва дефицитите от костна тъкан и забавя “олекването” на костите и намаляването на костната плътност, къето създава риск от счупвания и трудно възстановяване на подвижността. Част от компонентите на  комплекса Aquamin релизират противовъзпалителен ефект и неутрализират симптомите на болка и скованост.

Лизиновият хидрохлорид въздейства в аналогична посока, като поддържа здравината на костите и подпомага синтеза на колаген, плътността на хрущялната и костната тъкан и изграждането на мускулната тъкан.

Как се употребява

Едно саше  АРТРОЗАМИН ПЛЮС е достатъчно като дневна доза; приемът се поддържа в продължение на три месеца. Дозата се разтваря в 150 до 200 мл вода и се изпива веднага.

Възможни нежелани ефекти

Възможно е потребителят да получи симптоми на алергична реакция от рода на обриви, отоци по лицето и гърлото, затруднено дишане и преглъщане. В подобни случаи задължително се прекратява приемът и се търси медицинска помощ.

Кога НЕ БИВА да се употребява

АРТРОЗАМИН ПЛЮС не се употребява при алергия към някоя от съставките на продукта.

При пропуснат прием е най-добре да се изчака времето за следващия, без да се взема по-висока доза с цел компенсация.

Преди прием представителите на рискови групи като бременни, кърмачки, хора в напреднала възраст, хронично болни – трябва да се консултират с лекар за целесъобразността и безопасността на приема.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия с АРТРОЗАМИН ПЛЮС, които са навредили на пациентско здраве. Пациентската листовка съдържа предупреждение за умерено взаимодействие с антитромботични средства от рода на варфарин – така едновременното вземане на назованите продукти се изключва или се препоръчва промяна в дозите и прием през няколкочасова пауза.

________

Усреднена цена в аптеките – 20 лв за опаковка от 15 стандартни сашета  

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *