Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тинтявата помага при ларингит

Смесват се и се разбъркват внимателно по 60 г стръкове от пшелник и стръкове от бял равнец и 20 г корени от жълта тинтява. 1 чаена лъжичка от сместа се залива с 200 г вряща вода. След изстиване отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 1 винена чаша 75 топла запарка.

Смесват се корен от репеи 100 г, корен от пиреи 100 г, корен от цикория 100 г. 3 супени лъжици от билковата смес се слагат в емайлиран съд и се заливат с 3 чаени чаши вода. Вари се на тих огън под капак 30 минути. Отварата се маха от котлона и се прецежда. Разделя се на 4 части и се пие 30 минути преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 40 г стръкове от жълт кантарион, стръкове от червен кантарион и стръкове от бял равнец и 10 г стръкове от бял пелин. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 400 г вряща вода. Киснат 1 час и запарката се прецежда. Пие се 3 или 4 пъти дневно по 1 кафена чашка преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 г листа от подбел, плод от резене, корени от иглика и исландски лишеи. 2 чаени лъжички от сместа се заливат с 250 г вряща вода. Кисне 30 минути и запарката се прецежда. Изпива се на 2 приема през ден преди хранене.

1 чаена лъжичка смлени грудки от салеп се разбъркват с една винена чаша студена вода. Прибавя се 300 г вряла вода и се вари 5 минути на тих огън. След изстиване отварата се прецежда. Пие се по 1 кафена чашка 3 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *