Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Настойки при хепатит

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама стръкове от синя жлъчка, корени от глухарче и корени от черен оман, по 40 грама стръкове от пелин и корени от ревен. 3 супени лъжици от билковата смес се вари на тих огън в 1 литър вода, докато водата остане наполовина. Пие се по 1 супена лъжица 3 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама стъбла от синя жлъчка, стръкове от бял равнец и стръкове от змийско мляко, 40 грама корени от жълта тинтява, 30 грама стръкове от червен кантарион, 60 грама листа от мента. 2 супени лъжици от дрогата се залива с 700 грама вряща вода. Ври 5 минути. След изстиване отварата се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 3 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно 80 грама стръкове от синя жлъчка, 40 грама плодове от офика, 20 грама листа от мента. 1 супена лъжица от сместа се залива с 500 грама кипяща вода и се вари 10 минути на тих огън. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Настойки при хепатит

  1. Pingback: Хепатит С се проявява години след заразяването | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *