БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Ето тайната рецепта за перфектната детоксикационна напитка

Ако се чувствате безжизнени и уморени, може да е време за тайната детоксикационна напитка

Тази детоксикационна напитка може да ви помогне да пречистите тялото си и да се почувствате подмладени.  Препоръчва се да добавяте такива напитки към вашия здравен режим, защото ще ви накарат да се чувствате много по-добре и по-енергични, дори след дълга уморителна седмица. Освен това, тази рецепта не изисква блендер или сокоизтисквачка, така че те са лесни и достъпни.

Това е много проста рецепта, която отнема само няколко минути. Тя включва ключови съставки за естествена детоксикация, включително лимонов сок, ябълков оцет, джинджифил, канела, лют червен пипер. Тази детоксикационна напитка е едновременно освежаваща и енергизираща.

детоксикационна напиткаПродукти:

*1 чаша топла или гореща вода (около 350мл)
*2 супени лъжици ябълков оцет
*2 супени лъжици лимонов сок
*половин чаена лъжица джинджифил
*1 щипка черен пипер
*1 чаена лъжичка мед

Начин на приготвяне:

1. Затоплете водата
2. Смесете всички съставки
3. Най-добре е да сервирате топла напитката, но пийте при желаната от вас температура.

 

Защо да приемате тази детоксикационна напитка?

За съжаление, е почти невъзможно да се избегнат ежедневните химикали, на които сме подложени. Те застрашават нашето здраве, особено когато са скрити в нашите дрехи, мебели, сапуни, шампоани. Освен това, ние сме постоянно подложени на замърсители от околната среда и опасни химикали в храната, която приемаме (метали, пестициди, консерванти).

детокс
Ако искате да избегнете това токсично претоварване, което ще ви накара да се чувствате уморени, раздразнителни, подути- това е чудесна идея да приемате детоксикационни напитки, за да пречистите тялото си

Тази детоксикационна напитка съдържа някои от най-добрите съставки за пречистване:
Ябълковият оцет е доказан, че подобрява метаболизма и храносмилателната функция, като същевременно пречиства черния дроб и лимфната система.
Лимоновият сок има алкален ефект върху организма и той участва в регулирането нивата на pH. Приемането на лимонов сок ще ви помогне да увеличите енергийните нива, да детоксикирате тялото си и да повишите имунната защита.
Канелата, лютият червен пипер и джинджифилът притежават терапевтични съставки, които намаляват възпалението, подпомагат храносмилането и стимулират метаболизма. Ето защо пиенето на чай от джинджифил е толкова популярно. Съдържа ценни съставки, които повишават здравето и насърчават детоксикацията.
Медът добавя малко сладост към тази напитка и повишава броя на антиоксидантите.

Ако искате да направите пълна детоксикация, е необходимо да пиете тази напитка 3 пъти на ден около 20 минути преди хранене в продължение на 2 седмици. Ако търсите бърз и лесен начин да пречистите тялото и да увеличите енергията- пийте тази напитка веднъж дневно преди закуска или обяд.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *