ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

БРЕЙН БУСТЕР / BRAIN BOOSTER

Съдържа фосфатидилсерин, оризово масло, диметиаминоетанол, докохексаенова и фолиева киселина, екстракти от гинко билоба и гроздово семе, ниацин, витамини В1, 6 и 12, селенов аспартат, хуперецин А, глицерин, гума ксантан, калиев сорбат, натриев бензоат, лецитин, нектар от агава, натурален аромат от ягода, вода

Предназначение

брейн бустерСиропът БРЕЙН БУСТЕР  е тип хранителна добавка за поддържане и лечение на нервната система. Препоръчва се превантивно при здрави хора или като част от комплексна терапия на пациенти с проблеми на паметта и концентрацията. Помага при възстановяване след инсулт и забавя прогресията на старческата деменция. Подобрява умствената издръжливост и работоспособност. Подходящ е за потребители с мозъчно-съдова болест, за намаляване на тревожност и преодоляване на депресивни състояния, след мозъчни интервенции, при епизоди с високо натоварване на физиката и психиката, като средство за антиоксидантна защита. Продуктът може да се дава на деца.

Продуктът е под формата на колоиден разтвор; приема се лесно и действието му може да се почувства бързо. Може да се комбинира с различни медикаменти и да оптимизира тяхното въздействие.

Как се приема

БРЕЙН БУСТЕР може да се приема продължително. Определената дневна доза може да се приеме директно или разтворена в 50 мл вода/сок.

Стандартната дневна доза за възрастен е 5-15 мл, взети наведнъж или разпределени за 2-3 приема. При необходимост от укрепване и бърза концентрация на вниманието дневната доза от 15 мл се приема в 3 до 5 поредни дни, след което се преминава към поддържаща доза от 10 мл.

За деца в училищна възраст с проблеми на вниманието и концентрацията най-често се препоръчва дневен прием по формулата 2х2.5 мл, като по преценка на лекуващия тя може да се увеличи до 7.5 мл дневно.

При установени проблеми в умственото развитие на деца от 2 до 6 години може да се дава от продукта два пъти дневно по 2.5 мл. След тримесечна употреба се прави контролен преглед и при целесъобразност терапията продължава.

При пропуснат прием се изчаква времето за следващия, без да се търси компенсация чрез по-висока доза. Определените от лекар индивидуални дози не могат да се променят самоволно.

Продуктът не бива да се приема разтворен в мляко или бульон.

Възможни нежелани ефекти

Не са изключени алергични реакции към някои от компонентите. Необходимо е внимание при първоначалния прием и бърза реакция, ако се наблюдават типичните симптоми на непоносимост като обриви, оток на лицето и гърлото, затруднено дишане и преглъщане.

Кога НЕ БИВА да се употребява

БРЕЙН БУСТЕР не се прилага при алергия към някоя от съставките.

Продуктът нe е подходящ за деца под двегодишна възраст.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за взаимодействия, от които са последвали негативни за здравето на пациента ефекти.

______

Усреднена цена в аптеките – 53 лв за флакон от 237 мл

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *