Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как помага Дървото на парите (за лечение на язва, херпес, цистит и ангина )

Дървото на парите – защо трябва да го имате у дома? Дали защото ще подобри финансите ви? Възможно е!


А може би растението, познато като Дървото на парите, ще помогне за подобряване на вашето здраве? Това вече е доказано. Днес имате възможност да се убедите сами, като приложите рецептите, които ви предлагаме, в зависимост от вашето заболяване.

Това лекарство може да бъде открито не само в аптеките, но и на перваза на вашия прозорец.

До 60% от населението на страната постоянно купува лекарства, за които се изразходват до 30% от семейния бюджет. Междувременно има възможност да се лекувате почти безплатно. Ето какви са съветите и рецептите на руския лекар-натуропат Симеон Безродни.

Ние знаем много, да речем, за лечебните свойства на алоето. Но на нашите прозоречни первази има още едно растение, което е истински склад на медицински вещества. И поради една или друга причина, тези му свойства не са широко известни. Това е популярното Дърво на парите. То е дошло на нашия континент от Мадагаскар и от Южна Африка, където расте в дивите тропически гори. Растението има много разновидности и различни имена. Хората имат убеждението, че това растение, чиито закръглени малки листа приличат на монети, носи богатство и изобилие на семейството. В допълнение, то е много полезно от гледна точка на лекарствените си свойства. Какво точно третира и как помага Дървото на парите?

Херпес на устните

Рецепта номер 1 . Изстискайте сок от няколко листа. Мажете засегнатата област на всеки 30 минути.

Рецепта номер 2 . Отново изстисквате сок, но напоявате с него малък памучен тампон, който се прикрепя върху херпеса с помощта на лепенка.

Пептична язва

Дървото на парите помага при стомашна и дуоденална язва. Всяка сутрин, 1 час преди хранене, е необходимо да се изяждат 2 листа от растението, като се дъвчат внимателно. Вкусът е много специфичен, но ползата е съвсем реална.

Пиелонефрит, цистит

Това е рецепта за спешна помощ при наличие на пиелонефрит или цистит. Изсипете 5 листа, които предварително са намачкани в 200 мл. гореща вода. Оставете да се киснат за 1 час и прецедете. Взима се по 1 супена лъжица 15 минути преди хранене 3 пъти на ден.

Ангина, тонзилит

Изстискайте сока от 10 листа, разбъркайте с 200 мл вода. Правете гаргара 3-5 пъти на ден. Рецептата е подходяща за профилактика, както и при други заболявания на гърлото.

Артрит, артроза

Изстискайте сока от 10-15 листа и намажете засегнатите стави преди лягане. Прилагайте лекарството постоянно, дори и когато заболяването е намаляло до известна степен.

Хемороиди

Прикрепете изрязания лист към ануса. Това помага незабавно, но е по-добре да повторите манипулацията няколко пъти на ден, до пълно излекуване.

Изгаряния, рани и натъртвания

Нанесете гъста каша от наситнени листа в повредената зона. Отгоре сложете превръзка. Сменяйте превръзката, когато изсъхне (на всеки 2-3 часа). Нанасяйте, докато се излекува напълно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *