ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ритуал чисти лоша енергия от дома, пази детето от болести и проблеми със съня

За да изчистите лошата енергия от дома, може да направите ритуала, за който ще прочетете в тази статия. От нея ще научите и какъв ритуал да направите, за да подобрите съня на малкото дете

дома
Алена Курилова

Старите хора казват, че в дома дори и стените лекуват. Но, понякога е точно обратното. Щом се върнете вкъщи, се чувствате уморени и съсипани, все едно някой е сложил товар на гърба ви. Това се случва, когато в къщата се натрупва твърде много отрицателна енергия.

Болести, кавги, завистливи гости – всичко това унищожава положителната енергия на къщата и я запълва с отрицателна. Затова е необходимо да се отървете спешно от всичко, което задържа отрицателната енергия между стените на вашия дом.

Днес съвети за това как да прочистите дома от отрицателна енергия, както и по какъв начин да предпазите детето от болести и лош сън дава руския ексртасенс Алена Курилова.

Прочистване на дома и подобряване на енергията в него

Алена Курилова препоръчва прочистването на къщата да се извърши с помощта на един сравнително лесен за изпълнение ритуал. За него ще ви трябва сол и църковна свещ. Най-добре ще е ако имате черна сол*, но и обикновената готварска или по-добре морска сол също ще свърши работа. В крайна сметка солта е най-добрата защита срещу всяко зло.

Изсипете солта в подходящ буркан или чаша. Сложете в нея една църковна свещ и я запалете.

Източник на изображението: pixabay.com

Можете да сложите свещта на място, където е имало неотдавнашен скандал или където лежи болен човек. По време на ритуала кажете молитва, която идва от душата ви – кратко, точно, ясно и с ваши думи споделете всичко онова, което ви тежи. Докато казвате молитвата може да оставите свещта на земята. Необходимо е тя да изгори до самия край. По този начин ще се абсорбира всичката отрицателна енергия и солта ще я неутрализира. След като свещта изгори докрай, вземете чашата с цялото съдържание с лявата ръка и я изхвърлете в контейнера за смет.

Разширена версия на ритуала за прочистване на дома от отрицателна енергия

С описаната по-горе чаша със сол и църковна свещ трябва да обиколите всички стаи на дома. Преди това заключете входната врата и затворете всички прозорци. Трябва да сте сами у дома.

Източник на изображението: pixabay.com

Започнете с пантите на входната врата, вървете по посока на часовниковата стрелка, спирайки със запалената свещ във всеки ъгъл и на всяка врата. Прозорците, вратите, ъглите и огледалата са отворите за енергията у дома, където обикновено се натрупва именно отрицателна енергия.

Вървете бавно, носейки свещта, без да пропускате нищо. Може да казвате молитва през това време, а може просто да действате притихнали и спокойни. Ако има места, на които пламъкът изпитва трудност да гори, пращи или пуши, върнете се и минете отново през това място, докато не е налице нормален пламък. Това означава, че именно там се е натрупала отрицателна енергия.

Затворете кръга на входната врата – там, откъдето тръгнахте. Изхвърлете свещта по същия начин, описан по-горе.

След такъв ритуал всичко ще бъде по-спокойно, по-леко ще дишате, по-лесно ще ви се случват нещата. Потоците на енергия ще бъдат възстановени и благоденствието и мирът ще се върнат в къщата. Ако има кавги или болести, скоро ще престанат. Такъв ритуал трябва да се извършва поне веднъж на шест месеца, но ако усещате, че нещо не е наред, можете и по-често. Алена Курилова също препоръчва прочистване по този начин на нови жилища, преди да бъдат обитавани.

Как да се отървем от болестта

Алена Курилова казва, че много родители се обръщат към нея, защото децата им често се разболявали или имали проблеми със съня без основание. В такива случаи тя предлага ритуал, който ще очисти детето и негативната енергия (в случай, че предишният обред не е помогнал).

Източник на изображението: pixabay.com

За да направите това, сложете в подходящ съд чиста вода и я заредете с положителна енергия. Това може да стане, като прочетете молитва над водата или я помолите да даде здраве и мир в дома ви и да избави детето от неговите редовни неразположения.

След това в тази вода чукнете едно прясно яйце и я оставете в близост до главата на детето.

Изпълнете ритуала през периода на намаляваща луна и го повтаряйте всеки ден докато Луната не започне да нараства. След това болестите трябва да отстъпят. Между другото, можете да направите този ритуал не само за децата. Ако и вие се чувствате зле, извършите такъв ритуал. Определено ще ви стане по-добре.

Друг съвет, който споделя Алена: ако в дома периодично се натрупва лоша енергия, трябва да сложите определени цветя. Те ще очистят негативното място с живата си енергия. Има цял списък от растения, които помагат да се възстанови положителната енергия в дома ви. Можете да изберете онова, което ви допада най-много.

*тук може да прочетете по-подробно как точно се прави ЧЕРНА СОЛ

Източник: takprosto.cc

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *