Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

За 30 секунди: Разберете дали всичко е наред със сърцето и кръвоносната система

Може да спестите време, нерви и пари ако направите този бърз и лесен тест, с помощта на който ще разберете дали кръвоносната система функционира безпроблемно

кръвоносната система
Днес ще диагностицираме работата на сърцето с помощта на една проста процедура, която е възможно да направите сами. С нейна помощ ще може да научите много за вашето здравословно състояние.

Преди да започнете да обикаляте лекарските кабинети, направете този тест. Разберете причината за вашето неразположение, опитайте се да се диагностицирате сами у дома. Може би резултатите от самоизследването ще ви помогнат да разберете дали имате основания за притеснение, или не…

Как работи сърцето?

Сърцето е коварен орган. Може дълго време да „почуква“ ритмично, и в същото време да крие проблемите в себе си. Докато един ден, сякаш от нищото, инфарктът става реалност.

Препоръчваме ви да направите следната процедура за предотвратяване на това и други неприятни последствия от лошата работа на сърцето.

В съд с подходящи размери излейте много студена вода. Може дори да сложите и няколко кубчета лед. След това потопете дланите в студената вода за 30 секунди.

Ето как да оцените резултатите: ако върховете на пръстите станат бледи или цианотични, тогава са налице проблеми с кръвообращението.

Как да предотвратим непредотвратимото?

Този тест, както и грижата за здравето и добрата работа на сърцето, може да ви накарат да посетите лекар. И не само това! Навярно вече сте чували, че превенцията е най-доброто лечение.

Работата на човешкото сърце зависи от много фактори: наследственост, тегло, физическо натоварване, страничен ефект от лекарства, стрес.

При наличието на проблеми най-напред реагират кръвоносните съдове на върха на пръстите, в носа и дори в ушите. Те стават по-слаби заради лошото кръвоснабдяване, губят чувствителност, появяват се възпаления.

Лошото кръвообращение не е окончателна присъда. То може да се подобри дори и чрез хранене. Една разумна, дълговременна диета е в състояние да поправи щетите, които времето или неразумния начин на живот са нанесли. Това препоръчват както диетолозите, така и народните лечители.

Малко грижа, много ползи

1. Чесънът предотвратява атеросклерозата, намалява налягането, елиминира плаката в кръвоносните съдове.

2. Рибеното масло коригира холестерола.

3. Етеричните масла отпускат тялото, благодарение на термогенните свойства, които имат, подобряват и притока на кръв.

4. Джинджифилът предотвратява образуването на кръвни съсиреци.

5. Високата концентрация на капсаицин в лютите чушки укрепва артериите.

6. Ginkgo Biloba увеличава кръвообращението в мозъка и подобрява паметта.

7. Съдържащият се в конските кестени ескин, укрепва стените на капилярите и предотвратява варикозните заболявания.

8. Ленените семена, съдържащи фибри, мастни киселини и лигнани, потискат хипертонията.

Тестът с ледената вода може да ви даде само обща представа за състоянието на кръвоносната система. Той отчита етап, в който все още сте в състояние да си помогнете с гореспоменатите 8 природни средства. Но не забравяйте, че сериозните проблеми в работата на сърцето не могат да бъдат пренебрегвани. Те трябва да бъдат лекувани от специалист-кардиолог.

Източник: takprosto.cc

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *