ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

4 неизвестни рецепти при гадене

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 г листа от мента и по 30 г листа от маточина и цвят от лайка. 2 супени лъжици от дрогата се залива с 500 г кипяща вода. Кисне 2 часа и запарката се прецежда. Приема се 4 пъти дневно по 1 винена чаша 75 г преди хранене.

Смесват се и се разбърква внимателно по 20 г корени от дилянка. 80 г листа от мента и по 40 г плод от анасон и плод от копър 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 г кипяща вода. Кисне 2 часа и запарката се прецежда. Приема се 4 пъти дневно по 1 винена чаша 75 г преди хранене.

Смесват се 100 г магарешки бодил (кошнички и листа) и 80 г корени от гръмотрън. 2 супени лъжици от сместа се залива с 600 г кипяща вода. Вари се 15 минути на тих огън, кисне 1 час и запарката се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 3 пъти дневно, 20 минути преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г стръкове от хвощ, 30 г стръкове от камшик, 250 г плод от шипка и 40 г стръкове от бяло подъбиче. 2 супени лъжици от билките се заливат с 500 г вряща вода. Варят се 5 минути на тих огън. След изстиване отварата се прецежда. Пие се по 100 г 4 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *