ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Диетата на доктор Моерман може да излекува рак!

Диетата на Моерман е предназначена да помогне на пациентите с ракови заболявания, което в последно време вълнува много хора

Диетата на доктор Моерман е ефективна при борбата с онкологични заболявания, тъй като се основава на правилното хранене. Тя включва продукти, които могат да се борят със злокачествените образувания.

диета моерман
След проучване на метода на Моерман, от 150 пациенти с онкологично заболяване, 115 от тях са напълно излекувани

Повишаването на имунната защита и нормализирането на метаболизма са важни фактори при онкологичните заболявания. Този режим на хранене е насочен към тяхното възстановяване и включва консумирането само на естествени и пресни храни, особено на тези, които съдържат киселина- така действат неблагоприятно на раковите клетки в организма. Човек трябва редовно да приема витамини от групата В, а също и А, С, Е, лимонена киселина, йод, желязо и сяра.

Кои е доктор Моерман?

Доктор Моерман е лекар, живял и работил в Холандия цели 96 години. Известен е с противораковата си диета, считана за една от най-популярните и ефикасни методи за лечение.
Неговата главна цел е била да се бори за живота на хора с онкологични заболявания и така стотици хора са били излекувани, благодарение на неговия метод.
Първоначално, диетата не е била призната от членовете на медицинската общност и дори някои от тях са го критикували. Те твърдели, че диетата му била прекалено проста и няма да има резултат. Единствено негов колега- Д-р Лайнъс Полинг, който бил известен учен и 2 пъти лауреат на Нобелова награда, го подкрепял напълно в метода му за лечение на онкологични заболявания.

доктор Моерман
Доктор Моерман стига до извода, че раковите клетки се образуват поради нарушения в обмяната на вещества, вследствие от нерационално хранене

Доктор Моерман не се е отказал след неразбирателствата с неговите колеги, а напротив- той бил постоянно ангажиран с това да намери лек за рака. Той лекувал дори и най-безнадеждните пациенти, които били отказвани да бъдат лекувани от други доктори.
В крайна сметка, доктор Моерман успява да се докаже в обществото. През 1987 година, година преди смъртта му, Министерството на здравеопазването признава противораковата му диета като метод за лечение и профилактика на рак.

Диетата на доктор Моерман изисква спазването на няколко правила:

–в диетата доминират храни от растителен произход
–процесът на подготовка на храната трябва да се извърши малко преди консумацията
–преяждането е изключено
–храната не трябва да стимулира ферментацията
–ястията трябва да бъдат вкусни и привлекателни от гледна точка на естетиката

противракова диетаПрепоръчани продукти за консумация:

Млечни продукти– извара, кисело мляко, нискамаслена сметана, кефир, домашно сирене, масло и други.
Зърнени култури и хляб, с изключение на продуктите от фино брашно- ориз, царевица, пшеница, ечемик, пълнозърнест хляб, крекери.
–Необработено масло от маслини
Сушени плодове

Изключва се приема на:

–бисквити, макаронени изделия, бял хляб, сладкиши
–пълномаслено мляко
–картофи
–сладко грозде
–чай (с изключение на билкови) и кафе
–маргарин
–алкохол
–сол и захар
В допълнение към всички тези забранени продукти, пушачите трябва да се откажат от тютюнопушенето.

Как се изготвя менюто?

цвеклото
Най-важната роля на цвеклото е да извършва детоксикация на организма

Трябва да се храните 5 пъти на ден и менюто да включва прясно изцедени сокове от цитрусови плодове или ябълки. Сокът от цвекло също е много полезен.
За закуска– може да си направите овесена каша с обезмаслено мляко и пресни плодове.
На обяд– супа с грах, зеленчукова салата, хляб от едро смляно брашно, билков чай.
Следобедната закуска– фреш или плодова салата
Вечеря– оризова каша с масло, хляб, задушени зеленчуци, кисело мляко.
Сутрешните или следобедните закуски могат да включват пресни сокове, крекери, мътеница, обезмаслено мляко.

Витамините и хранителните добавки в диетата на Моерман

В диетата на доктор Моерман хранителните добавки играят важна роля при лечението на рак. Те съдържат необходимите минерали и витамини, за да може цялото тяло да работи ефективно:
*Витамин А
*Витамин С
*Витамин В
*Витамин Е

Ракът може да бъде резултат от продължителни умствени преживявания и страдания. Следователно, по пътя на изцелението е много важно да се намери истинска вяра в себе си, да опитате да се отървете от всички страхове и лоши навици, да се почувствате силни и решителни, така че болестта да се оттегли.

Източник: http://www.poleznenko.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *