БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Ето как може да подобрите здравето си, ако редовно прегръщате бреза (и други дървета)

Лечебната сила на дърветата не е надценена, а научно доказан факт. Преди стотици години хората редовно са практикували метода на лечение с помощта на дървета

дървета
Методът на лечение с помощта на дървета помага за справяне със стреса, депресията, допринася и за по-добра концентрация. Но най-хубавото, което може да се случи, след прегръдката с дърво, е енергията, с която ще бъдете изпълнени. Това е добра енергия, позитивна и силна. Единственото, с което ще трябва да се съобразите, е да намерите точното за вас дърво.

Има различни видове дървета: лечители (донори) и вампири

Съответно, дадената от дървото енергия може да лекува и облекчава различни болестни състояния, докато другата, вампирската енергия – отнема, но и обезсилва. При тежък стрес, скръб, главоболие, възпалителни процеси и други заболявания, трябва да се отървете от отрицателната енергия. Препоръчва се да се приближите към дървото от северната му страна, да се поклоните срещу него, и да го помолите да ви избави от страданието.

Ако почувствате болка или дискомфорт в близост до дървото, то тогава това дърво просто не е вашето дърво. Ще трябва да изберете друго. Ако усетите слабост и липса на енергия, трябва да се обърнете към съответното дърво откъм южната му страна. Нужно е да се изправите пред него, да докоснете с длани челото си, след това да ги положите близо до сърцето и да помолите дървото за помощ.

Ето и малко допълнителна информация, която ще ви помогне да откриете вашето дърво, в зависимост от страданието и болестта, която ви измъчва

Бреза

Много силно и щедро на енергия дърво. Дори младите брези излъчват силна лечебна енергия. Това дърво е донор. То може да ви изпълни с положителна, лечебна енергия. Действието на брезата е меко, затова в близост до него можете да останете дълго време. Брезата се отразява много добре на здравето на жените и децата. Тя ще ви помогне да подобрите състоянието на кожата, да се отървете от болка в далака, черния дроб и коремната област. Ще повлияе добре и на настроението.

Обикновен габър

Обикновеният габър крие необикновени способности. Ако успеете да откриете такова дърво, то имайте предвид, че лечебните му сили могат да избавят човека от умора, апатия или различни страхове. Габърът е перфектен донор, който ще ви даде сила да преодолеете различни трудности, да се освободите от нерешителност и излишни колебания. Но не забравяйте, че това дърво е изключително силно, така че не можете да останете близо до него твърде дълго. Достатъчни са 5-10 минути.

Орех

Добро, силно дърво, което ще ви помогне да се отървете от отрицателната енергия. Орехът ще премахне раздразнението, ще спре възпалителните процеси, и освен това ще ви изпълни със спокойствие.

Круша

Повечето овощни дървета са слаби донори. Те щедро споделят своята енергия, но е нужно повече време да сте покрай тях, особено ако крушата е градинска (диворастящите круши са по-силни). Затова е най-добре да намерите дива круша, която ще помогне при различни заболявания, свързани със забавен метаболизъм и хормонален дискомфорт. Препоръчително дърво е дивата круша за всички жени, но най вече за дамите, които са в менопауза.

Дъб

Много силно и дори мощно, царствено дърво е дъбът. Той може да даде весел дух и жизнено тяло, яснотата на мислите и сила на здравето. Дъбът в същото време успокоява, ако човек е нервен, и тонизира, ако няма достатъчно сила да се бори с болестта.

Но с дъба е необходимо да бъдете предпазливи. Енергията му не се препоръчва на всички. На жените, децата, както и на хората с ниско кръвно налягане, влиянието на това дърво може да е твърде интензивно. Това дърво е подходящо за мъже, които е добре да не злоупотребяват със силата му, и да го използват за зареждане сравнително рядко и само при нужда.

Ела, смърч

Иглолистните дървета лесно и внимателно отнемат всички отрицателни емоции, успокояват, премахват стреса и раздразнението. Смърчът може да се нарече аспирин сред дърветата – има много силни болкоуспокояващи свойства. Освен това помага да се справите с безсънието и кошмарите.

Върба

Може да помолите върбата за помощ само в изключителни моменти от живота. Върбата най-добре от всяко друго дърво е в състояние да успокои страданието от загуба. Нежните клонки ще помогнат да се оцелее след преживяна трагедия. Плачещата върба не само ще отнеме мъката, но ще ви изпълни с надежда. Не отивайте при нея с дребни проблеми, защото върбата е в състояние да ги усложни, за да дойдете пак, но когато трябва!

Клен

За клена само добри думи в едно изречение – той не само отнема отрицателната енергия, но я превръща в положителна.

Липа

Липата е меко и хубаво дърво. Тя е готова да сподели топлата си енергия с всеки човек. Липата помага да се възстанови баланса след комуникация с енергийни вампири, или хора, които съзнателно или несъзнателно отнемат енергия. Ето защо е добре да водите децата при липата.

Трепетлика

Трепетликата, наричана още осика, е най-силното вампирско дърво. Това дърво ще помогне да се отстранят дори най-пренебрегваните и трудни случаи. Трепетликата помага да се отървете от задръствания в енергийните канали. Възпаления, рани, натъртвания, зъбобол, безсъние – всичко това лекува трепетликата. След нея обаче е добре да потърсите баланс като прегърнете някое по-приятелско дърво-донор, например бреза.

Бор

Борът е женско дърво, което дава огромно количество енергия, ускорява метаболизма, но не всеки има нужда от такова въздействие. Хората със слабо сърце трябва да избягват общуването с бора.

Топола

Тополата помага да се отървете от отрицателната енергия. Тя е малко по-слаба от трепетликата, но също така помага да се освободите от болка, нервно напрежение и тревожност. Тополата взима всичко лошо, но след такова общуване също е необходимо да се обърнете към „дарителско“ дърво за помощ.

Ябълка

Ябълковото дърво много благосклонно помага на жените да запазят младостта и красотата, а също така им дава сили да се справят с вътрешните проблеми. Градината с ябълкови дървета е добра, но при сериозни нервни разстройства е препоръчително да намерите диворастяща ябълка.

Можете да вярвате в полезните и необичайни сили на дърветата, или да ги приемете като шега и празнодумие – зависи от вас. Дърветата наистина имат лечебни свойства и могат да лекуват. Препоръчваме ви просто да опитате, и след това да правите заключения.

И още нещо – вярвате или не, но намерете време и възможност, и засейте поне едно дърво. Удовлетворението от това добро дело е гарантирано!

Вярвате ли в лечебната сила на дърветата? Може би сами вие знаете случаите на изцеление с тяхна помощ? Не забравяйте да споделите своите мисли, след като сте прочели внимателно статията, с нас в коментарите!

Източник: kramola.info

Опаковка на продукта "Смайлин – връща усмивката на вашето лице"
Смайлин – бързо прогонва лошите мисли и връща усмивката

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Ето как може да подобрите здравето си, ако редовно прегръщате бреза (и други дървета)

  1. даница каза:

    здр,аз понякога използвам да прегарна някое дарво и усещам енергията му,на село имаме орех които е голям,прегращам го и стоя по 10 минути,зарежда ме сьс енергия и се 4увствам много добре след това.мисля да опитам и с бреза,пред блока има една..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *