Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тайната на моделката Кендал Дженър за страхотен външен вид- ябълки и зелен чай

Идеалната фигура на известния модел Кендал Дженър е резултат от дълга и упорита работа върху себе си- благодарение на това, има убийствена фигура

модел кендъл дженър
Кендал пие в големи количества вода и чай за детоксикация на организма

Кендал тежи 54 килограма и е висока 1,78- фигура на супермодел, която всички ние желаем. Момичето е все още на 22 години и сме сигурни, че младостта допринася за чудесната фигура. Въпреки това, когато тя решава да се занимава професионално в модната индустрия, Кендал работи усилено, за да изглежда добре.

 

Диетата на Кендал Дженър

Световноизвестната моделка е привърженик на здравословното хранене и преди седмицата на модата се храно само по този начин. Това не е толкова диета, отколкото по-разумен начин на хранене, който насърчава консумирането на натурални продукти, протеини, добри въглехидрати, пресни плодове и зеленчуци в правилните количества.

Денят на Кендал Дженър започва с чаша чай, не с кафе, не с мляко. Тя споделя, че е много важно да намерите подходящия тип чай за метаболизма ви, който да не дразни стомаха, в него да се съдържа достатъчно количество кофеин, за да ви достави необходимата енергия. Тя най-често консумира зеления чай, но през зимните месеци набляга на билковите отвари с лайка и мащерка, за да смажи своите гласни струни- често дава интервюта и затова е много важно за нея.

 

Храните, забранени в диетата на Кендал:

–Изисканата храна
–Изкуствени съставки и консерванти
–Газираните напитки
–Плодов сок

ябълки и ягоди
Съвет от Кендал Дженър:“ Ягодите и ябълките са чудесни плодове за закуска, защото освен, че са полезни, те изпълват организма с енергия“.

 

Хранителен режим на моделката:

 

Закуска:
–Закусвайте всеки ден!
–Не я изпускайте!

Кендал
Когато усети глад през деня, Кендал обича да хапва ябълки

–Закуската трябва да бъде един час след събуждането.
–Примерна закуска- бъркани яйца с пуйка
–Лате
Тиква

Обяд:
–Сандвич
–Салата с риба тон
–Праз и супа от картофи

Вечеря:
–Месо със зеленчуци
–Пиле с къри

 

Кендал обича да похапва ябълки.

Ябълката е основна част от ежедневния хранителен режим на моделката. Най-вероятно, затова има толкова красиво тяло. Причината за това е, че метаболизмът се активира и постоянно функционира на бързи обороти, а всички ние знаем, че това е ключът към успеха за сваляне на излишните килограми.

Според самата Кендал Дженър, тя е ужасно мързелива относно грижите за себе си. Има обаче едно правило, което следва винаги-редовното почистване на кожата на лицето. Ставайки модел, тя усеща всички трудности в професията. Понякога и стоенете 1 час с грим може сериозно да увреди кожата, да запуши порите и да доведе до различни възпаления. Затова първото нещо след фотосесия, е да отиде в банята и с подходящата козметика да премахне грима от лицето си.

кендал трениране
В комбинация с тичането, което и помага да заслепи с завиден мускул, тя признава, че прави упражнения за талия и плосък корем.

Тренировки:

Кендал не обича много да тренира. Тя се пръдържа към простото- „Да бъдеш активен и непрекъснато зает“. По този начин се вкореняваш в себе си и поддържаш форма. „Харесва ми да тичам“.
Понеделник– 45 минути тичане и 15 минути стречинг
Вторник– 30 минути пилатес и 8 минути тренировка за премахване на мазнини
Сряда– 45 минути тичане и 15 минути стречинг
Четвъртък– 30 минути плуване и 8 минути плуване
Петък– 30 минути пилатес и 8 минути упражнения за премахване на мазнини
Събота– 45 минути тичане и 15 минути стречинг
Неделя– почивен ден, при желание 30 минути плуване

 

Съвети как да поддържаме добро здраве и фигура:
–„Моята тайна за красота преди седмицата на модата е просто добрият сън. Чувствам, че ми трябват поне 7-8 часа сън, за да поддържам активност.“
–„Обикновено започвам деня си с чаша чай за детоксикация на тялото. Пия около 12 чаши чай на ден.“
–„Поддържам енергията си чрез тренировки и здравословен начин на хранене.“

Източник: http://musteed.blogspot.bg/2015/06/get-in-shape-like-kendall-jenner.html

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *