Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Прекрасен метод за изглаждане на всички бръчки! Подмладяването е гарантирано!

Полисорб Плюс е сорбент, който трябва да си набавите задължително. Освен че изглажда всички бръчки, този прах е много полезен и за вътрешна употреба

бръчки
Едва ли има жена, която да не е готова да направи каквото е необходимо, за да заличи ранно появилите се бръчки. И едва ли има човек, който да не иска да добави още един плюс за своето здраве. Различни видове хранителни отравяния, алергии, излагане на токсични вещества на тялото – сорбентът ще се справи с всички тези проблеми! Както вече стана дума, Полисорб се ползва както вътрешно, така и външно. Жените са доволни, а козметолозите потвърждават: Полисорб ще помогне за запазване на младостта и красотата без излишни разходи. Възможно е цената на продукта (около 40 лева) да ви стресне в началото. Но, това е инвестиция, която си заслужава. В крайна сметка, едно посещение в козметичен салон струва около 20-30 лева минимум, на месец. Готовите маски за лице са около 5-10 лева, а един обикновен крем за лице е около десетина лева. Ако ползвате Полисорб външно, една опаковка ще ви стигне за повече от два-три месеца, при редовна употреба!

Днес споделяме с вас няколко маски, предназначени за различни кожни проблеми, изглаждане на фините бръчки, почистване на кожата и отстраняване на акнето с помощта на този прост и достъпен лекарствен сорбент. Универсалната домашна маска за лице от Полисорб ще бъде вашият верен асистент в борбата за здрава и красива кожа.

Маски за лице от Полисорб

Защо да изберете Полисорб? Този модерен сорбент с широк спектър действие отстранява токсините и вредните вещества от тялото, помага в случаи на отравяне, храносмилателни нарушения и алергии. Изненадващите свойства на Полисорб се откриват не само когато се поема вътрешно, но и при външно приложение. Сорбентът се доказа като основа за подготовката на различни продукти за грижа за лицето и тялото.

Полезни свойства на Полисорб за кожата

1. Елиминира черните точки, почиства и значително свива порите.

2. Намалява мазния блясък на кожата, прави я по-матова, а тенът – равномерен.

3. Увеличава защитната бариера на кожата.

4. Ефективен инструмент за борба с акнето.

5. Помага за подмладяване на кожата, изглажда фините бръчки и предотвратява появата на нови, прави кожата еластична и коригира овала на лицето.

Останете красиви и млади, без да харчите излишни пари за козметични процедури! Ето 5 домашни маски с Полисорб за всички случаи.

МАСКИ, БАЗИРАНИ НА ПОЛИОРБ

Класическа маска

За да подготвите класическа маска на базата на този сорбент, разбъркайте 1 ч.л. Полисорб с малко количество топла преварена вода. Водата се добавя постепенно, докато се получи кремообразна консистенция. Нанесете маската върху кожата на лицето и шията, като избягвате зоната около очите.
Ако кожата е суха, оставете маската да действа за около 10 минути, а ако е мазна – 15-20 минути. След като изтече времето, измийте маската с вода и нанесете овлажняващ крем. Едно приложение на седмица ще бъде достатъчно.

Подмладяваща маска

Подмладяващата маска се приготвя по същия начин, както и класическата, но с добавяне на всякакви кисели млечни продукти, например, заквасена сметана или кефир. Нанесете тази маска на лицето, шията и деколтето за 15-20 минути, след което измийте с топла вода.

След като нанесете маската, не забравяйте да използвате овлажнител. Подмладяващата маска на основата на Полисорб значително омекотява и овлажнява кожата, което я прави стегната и еластична.

Маска при акне

Маската при акне е специфична, но ефективна. Смесете 2 супени лъжици Полисорб с 1 ч.л. захар и същото количество настърган лук. Смесете внимателно всички съставки и нанесете върху почистено лице за 15-20 минути. Измийте маската с вода и избършете кожата с тоник за лице.

Тази домашна маска при акне трябва да се прави редовно в продължение на 8 седмици. Тя забележително лекува кожата, укрепва защитната й бариера, изсушава пъпките и ефективно предотвратява появата на нови.

Почистваща маска

Тази маска ефективно почиства и стеснява порите. Лицето придобива свеж, блестящ вид. Смесете 1 супена лъжица сорбент с 1 супена лъжица брашно и същото количество мляко при стайна температура. Получената смес се нанася върху чиста, предварително затоплена кожа и се прилага с масаж в продължение на 3-5 минути. Препоръчваме ви да извършвате тази почистваща процедура веднъж седмично.

Маска с добавка на етерични масла

Класическата маска от Полисорб може да бъде обогатена с етерични масла. За мазна и проблемна кожа се ползва масло от чаено дърво. Кокосовото масло и масло от пшеничен зародиш са подходящи при суха кожа. Маслото от лавандула, иланг иланг или розово масло имат подмладяващ ефект.

На 1 супена лъжица класическа маска добавете 1 капка етерично масло. Но имайте предвид, че преди да използвате маската с етерично масло, е необходимо да проведете тест за чувствителност.

И за да постигнете максимален ефект на детоксикация, препоръчваме да използвате сорбента и вътрешно, заедно с външното приложение. Основното нещо е да постигнете желания резултат възможно най-скоро, като такива процедури за подмладяване и почистване трябва да се извършват редовно. Не забравяйте за правилното овлажняване на кожата. Младежта не е вечна, но зависи от вас колко дълго ще трае!

Опитали ли сте някога да направите такива домашни маски със сорбент? Не забравяйте да споделите в коментарите.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *