ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Средиземноморската диета на Пенелопе Крус- поддържане на женската красота

Всеки познава невероятната Пенелопе Крус с испанската си красота, която печели сърцата на милиони зрители. Тя притежава не само страхотен външен вид, но и невероятна фигура

пенелопе
Пенелопе започва от кариера на модел, превръщайки се в лице на корицата на списания

Всеки се опитва да разкрие тайната на хармонията и красотата, която притежава испанката. Параметрите на фигурата и диетата и представляват голям интерес за много жени и млади момичета.

 

актрисата пенелопе
Диетата, която поддържа фигурата на блестящата актриса, и начина и на живот, и донасят признанието и любовта на феновете

 

Диетата на звездата Пенелопе Крус е подходяща за хора, които обичат да си похапват вкусно и да не се ограничават. Към любимите и ястия се отнасят пържените картофи, бързото хранене, пържените и мазни храни. Въпреки този начин на хранене, тя продължава да има слаба фигура дори и на 43 години. В действителност, актрисата се придържа към правилното хранене, но веднъж седмично си позволява да яде каквото поиска.

Любимата диета на Пенелопе е Средиземноморската диета

Тя се основава на принципа, че всички животиснки мазнини се заменят с растителни, но са разрешени само сложните въглехидрати. Списъкът на разрешените продукти включва:
1.Макаронени изделия
Макароните и оризът са най-важният елемент на средиземноморската кухня. Те почти не съдържат мазнини, а са богати на сложни въглехидрати.
2.Плодове и зеленчуци
Те осигуряват необходимите за организма витамини и микроелементи.
3.Зехтин
Зехтинът е широко застъпен в тази диета. Той има полезно действие, защото съдържа мононаситени мазнини. Тяхната функция е да намаляват нивата на холестерол в кръвта и да осигурят защита на организма. Използва се като подправка при салатите, а някои хора го използват за мазане върху филията, вместо маргарин или масло.
средиземноморска диета4.Риба
Няколко пъти седмично трябва да се яде риба. Рибата съдържа много малко количество наситени мазнини и е богата на омега-3 мастни киселини. Те предпазват организма от проблеми със сърдечносъдовата система, укрепват мозъчните тъкани, помагат при захарен диабет или рак.
5.Бобови култури
Те също имат ниско съдържание на мазнини. Те представляват основна част от режима, защото притежават голямо количество белтъчини и хранителни влакна.
6.Вино
Чаша вино всеки ден нормализира нивата на холестерол в кръвта, укрепва стените на кръвоносните съдове и предпазва сърцето от редица заболявания. Освен това, защитава организма от болестта на Алцхаймер.

 

Принципи на Средиземноморската диета:

пенелопе крус

Ежедневна консумация:

–Макаронени изделия, хляб
–Плодове и зеленчуци (приемат се 1 час преди основното ястие)
–Картофи, бобени култури, кашкавал, сирене
–Нискомаслено кисело мляко
Зехтин
–Подправки (риган, босилек и други)
–Червено вино

 

Ежеседмично:

–Риба
–Месо
–Яйца

 

Ежемесечно:

–Сладкиши
Мед

*Относно маслиновото масло, което стана заместител на животинската мазнина, може да използвате и други растителни масла.
**Солта се препоръчва да бъде изключена и заменена с билки и подправки.

 

Пример за средиземноморска диета:

Закуска
Овесено брашно като вътре може да добавите плодове или мед
Обяд
Макарони със задушено месо
Салата от варена риба
Вечеря
Сирене
Ябълка

Средиземноморската диета не позволява да се чувствате гладни, защото тя добре поддържа тялото. Също като лека закуска може да използвате плодове или нискомаслено кисело мляко.

пенелопе модел

Плюсовете на диетата, към която се придържа Пенелопе:

–Храните, които съставят диетата, спомагат за подобряване на метаболизма и допринасят за бавното, но правилно отслабване.
–Средиземноморската храна спомага за поддържането на женската красота, тъй като тя съдържа голяма количество мазнини, съдържащи витамини А и Е. Благодарение на тази диета и нейните полезни свойства за организма, жените изглеждат много по-млади.“

 

Физическата активност на Пенелопе Крус

В детството актрисата се е занимавала с балет и други видове танци и е можела да стане професионална танцьорка. Тя е свикнала с редовната физическа активност и затова има красиви форми. В момента, тя не се е отказала от любимото си занимание- танците, а даже е още по-заинтересована от йогата. Комбинацията от диета и хранителен режим и помага да изглежда невероятно и да привлича чуждото внимание.

пенелопе по бански
Пенелопе не се страхува да се показва по бански- в Интернет пространството има много нейни снимки по време на почивка на плажа.

Пенелопе Крус е известна актриса, която чрез външния си вид и фигура успява да привлича погледа. Тя е чудесен пример за жена, която с постоянство и труд, сваля килограми и поддържа страхотна физическа форма.

 

Източник: http://aveslim.ru/zvezdy/penelopa-krus-figura.html

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *