Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да имаме перфектната фигура на Бионсе- пясъчен часовник

 

Една от най-ярките жени в цял Холивуд е Бионсе. Певицата има перфектни форми, красиво лице и винаги изглежда невероятнo на концертите си

Мнозина могат да кажат, че това е дар от природата. Някои могат да възразят, защотото фигурата на Бионсе е не само наследство, но и нейна собствена работа. Всяка знаменитост има малка тайна чрез която поддържа идеална фигура.

бионсеБионсе– една от най-известните певици, която има фенове във всички краища на Земята. Много жени искат да бъдат като нея, опитвайки се да разберат как да достигнат перфектната фигура. Певицата невинаги е била тънка и стройна, защото тя, както повечето жени, се е възстановявала след раждане. Тя постави рекорд след раждането на близнаците. Всички се питат как е успяла да отслабне толкова бързо.

Бионсе е човек, който е работил почти през целия си живот, защото кариерата и започва още в ранна детска възраст. Тази работа напълно се отплаща със славата, която получава в замяна.

Диетата на световната звезда Бионсе

Бионсе е не само световноизвестна певица, но и майка на три деца. След първата бременност се възстановява много добре. След като ръста и е 167см, а тежи повече от 80кг, наднорменото тегло не се превръща в пречка, а лесно се отървава от него.

Певицата никога не е спазвала строги диети, но когато е трябвало да отслабне толкова бързо, е прибягвала към някои ограничения. Диетата продължава от 5 до 10 дни.

Коктейлът се приготвя в домашни условия. В него се включват:
–2 литра вода
–14 чаени лъжици лимонов сок
–14 чаени лъжици кленов сироп
–¼ лют червен пипер
През деня е необходимо да пиете около 6-12 чаши от този коктейл.
В една чаша от тази напитка се съдържат приблизително 100 калории. На ден трябва да консумирате около 1200 калории.

фигура бионсе
Чрез тази диета Бионсе сваля 10 килограма за няколко дни

Диетолозите споделят, че тази диета е известна от много време. Освен, че помага да отслабнете, диетата пречиства тялото, особено червата, осигурява на човек необходимото количество витамин С. Когато приключвате тази диета, изходът от нея трябва да е постепенно въвеждане в менюто на храни като зеленчуци, плодове, супи и по-късно постно меню.

Най-добрият и лесен начин е този, към който Бионсе се придържа в ежедневието. Тя просто ограничава консумацията на въглехидрати. Правилната и здравословна диета е начина по който звездата поддържа хармонията на тялото. Пресни плодове, зеленчуци, постно месо, морски дарове и зърнените храни са подходящи да бъдат включени във вашето меню. По този лесен начин много звезди поддържат свежестта и страхотния външен вид. Освен това, не ви кара да се чувствате гладни, а самият режим е обогатен с витамини, които спомагат за правилното функциониране на организма.

Диетолози препоръчват този хранителен режим. Чрез него Бионсе е успява да свали около 20 килограма

бременност бионсе

Ако певицата трябва да се възстанови, например след бременност, тя се обръща към фитнеса. Тя го посещава няколко пъти седмично и така изгаря излишните мазнини. Но огромна страст и главно средство за поддържане на перфектна фигура- това са танците. Тя танцува още от детството и винаги е отделяла голяма част от времето си именно да танцува. В нейния живот присъстват редовни часове в танцувалната зала, където постоянно репетира и накрая на сцената показва незабравимо шоу.

бионсе шоу

Активният начин на живот, който не позволява да стоиш неподвижен, също оказва голямо значение при намаляване на телесното тегло.

Както виждате, когато Бионсе не е във фитнес залата, тя се занимава с танци. Тази дейност и доставя истинско удоволствие. Опитайте се да намерите такова хоби, което да вършите с лекота и в същото време да сваляте килограми.

Бионсе е пример за факта, че всеки човек има своя идеална фигура. Затова не се опитвайте да моделирате точно определена форма, а по-скоро обичайте тялото си и се старайте да работите по параметрите му. Не бъдете мързеливи, хранете се правилно, движете се повече. Тогава ще изглеждате като звездите от Холивуд.

Източник: http://aveslim.ru/zvezdy/beyonce-figura.html

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *