БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Баба Рада разказва: Ето какво ми помогна при разширени вени

Венотон е пръв помощник при разширени вени

Здравейте, мили и добри хора.

Първо искам да ви се представя. Аз съм баба Рада – майка на 5 деца и 8 на брой внуци, а скоро ще се радвам и на правнуци. Само Господ здраве да ми дава.

Аз съм вече стара баба и не разбирам от сегашните технологии, а и с очите съм малко зле. Сега ви пише една от моите внучки – тя знае всичко за компютрите. Какви са тези технологии, страшна работа. Едно време нямаше такива неща.

Но сега да минем към съществената част на темата, че аз съм от онези бъбривите баби и ще стане много дълго писмо. И така, както ви казах, вече съм на възраст. Живея на село, където имам няколко кокошки и малка градинка, за която ми помагат децата. Но всички възрастни като мен знаят, че зимата за нас е много страшна. Малко да се заледи навън и не смея да изляза. Така стана и тази зима. Излизах с голям страх само да нахраня кокошките и по цял ден вкъщи на топло. От страх да не счупя някой крак, не ходих много и на гости на моите дружки.

при разширени вени
При разширени вени опитайте ВЕНОТОН

През последните месеци ме мъчат разширени вени. Зимата стана още по-зле. Е, страшна болка е това. Първо имах малко, но после за кратко време се появиха едни дебели, болезнени… Нямам толкова думи в речника си, за да ви ги обясня.

Децата тръгнаха по аптеки – всеки да ми купува по една мазило – от скъпо по-скъпо… Едното ми дете видяло по телевизията, другото чело в интернет… Една от дъщерите ми много обичала да чете вашия сайт и знаела, че имате и магазин. Потърсила дали имате нещо за разширени вени и така открила „Венотон“. Така се случиха нещата, че първо започнах да ползвам него. Не ми стигат думите да ви обясня какво облекчение изпитах още след втория ден. Продължих с мазането и на петия ден вече усещах краката си много по-леки. Вече я нямаше онази остра болка.

Дъщеря ми каза, че сте обещали, че този продукт разрешава проблема за 10 дни. Много съм доволна и ще го препоръчам и на дружките си. Бъдете здрави вие и любимите ви хора!

Баба Рада

Повече информация за крема ВЕНОТОН можете да намерите тук или да звъннете на тел. 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *