ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Архивите на КГБ разкриха тайно лекарство срещу рак

В лечението на раковите тумори важна роля играе качествената спомагателна терапия

рак

За съжаление, не всички лекари разбират необходимостта от допълнителни лекарства и терапии, които помагат на пациентите да се справят с негативните последици от постоперативните усложнения, химиотерапията и от самата болест.

Поради тази причина, дори и при най-неблагоприятната прогноза за техния случай, болните от рак често търсят спасение чрез алтернативни терапии.

Едно от най-популярните алтернативни лекарства носи краткото име АСД Фракция II

Известно е още и като Стимулатора на Дорогов, тъй като е разработено от съветския лекар А. В. Дорогов през Втората Световна Война, а добива истинска (и може би заслужена) популярност по времето на Сталин.

По нареждане на Й. В. Сталин лекарството е започнало да се произвежда, и се е продавало на широките маси за кратко време. Месеци след като е намерило своето място по рафтовете на аптеките, продажбата му е ограничена. Това не пречи Дорогов да предлага своето откритие само на хора от високите етажи на властта. Например, майката на самия Лаврентий Берия е била излекувана с АСД от тежка форма на рак на матката, според разсекретените в Украйна архиви на НКВД (тайни служби, предшественик на КГБ).

Факт е, че лечението с това лекарство е довело до значителни резултати. Но след смъртта на Сталин и Дорогов, лекарството бе незаслужено забравено. Още приживе изобретателят на АСД Фракция II е обвинен от новата власт в незаконна медицинска дейност. Дорогов умира сам и забравен през 1957-ма година, а АСД Фракция II започва да се използва само във ветеринарната медицина.

Въпреки своето „тайно“ минало, днес АСД Фракция II официално се продава във ветеринарни аптеки в Русия. Понастоящем може да се намери в две състояния: за вътрешна употреба се използва само АСД Фракция II , а външно – АСД Фракция III. В България АСД се внася под формата на капки, произведени от руската фирма АВЗ (vetmag.ru). Цената на капките е около 80 лева. Приемат се перорално. Помагат при широк спектър от заболявания, като при всяко различно заболяване има различна схема на прием.

АСД Фракция II е маслообразна течност, която има тъмнокафяв цвят и специфична, направо отблъскваща миризма. Хората, които са го ползвали, описват аромата като „нещо, което гние, разлага се“. Но, в много руски форуми същите тези хора, които се оплакват от ужасния мирис на АСД Фракция II не пестят суперлативи.

Въпреки че лекарството е предназначено за ветеринарни цели, много хора го купуват за собствена употреба

АСД не е единственото лекарство, което се купува и ползва от хора, въпреки, че се продава само във ветеринарни аптеки. Подобни примери има много. Ето ЕДНА ПОЛЕЗНА СТАТИЯ по темата.

Освен това, миризмата почти не се усеща, тъй като АСД не бива да се отваря и да има досег с въздуха. Необходимата доза се издърпва през гумена запушалка със спринцовка и се накапва в чаша с вода. Както стана дума още в началото, АСД се ползва при млечница и настинки, та чак до различни онкологични заболявания, в късен етап.

Какво представлява АСД Фракция II и на какво дължат добрите отзиви за него?

След войната руските учени е трябвало да създадат лекарство, което да предпазва хората и животните от въздействието на химикалите и радиацията в случай на ядрена война.

Проф. Дорогов

През 1946 г., в резултат на стриктно класифицирано изследване при търсене на лек за всички болести, проф. Дорогов получава лекарство с антисептични, стимулиращи и лечебни свойства. Като свободна и достъпна суровина ученият използва жаби. Обработката на жабите се е извършвала в апарат, който прилича на нещо средно между дестилатор и уред, ползван от средновековните алхимици.

В по-късен етап субстанцията се заменя с отпадъчно месо. Крайният резултат е наречен Антидопингов Стимулант на Дорогов или АСД.

Експериментите върху животни дават отлични резултати при лечение на различни гъбички, премахване на кожни паразити, когато се ползва външно. Лекарството помага при екзема, акне, дерматит, трофични язви, невродермит и псориазис.

АСД подобрява адаптивните и защитни свойства на тялото, повишава активността на имунната, ендокринната и нервната система

С него се лекуват:

Гинекологични заболявания
– Хипертония
– Възпалителни състояния
– Проблеми със сърцето, черния дроб и нервната система
– Косопад
– Проблеми с жлъчните пътища и бъбреците
– Зъбобол
– Импотентност
– Хрема
– Кашлица
– Гастрит, язва и колит
– Млечица
– Изпускане на урина
– Подути лимфни възли
– Подагра
– Ревматизъм
– Радикулит
– Спазми на крайниците
– Туберкулоза на белия дроб
– Затлъстяване
– Възпаления на ухото

За някои може би е странно едно лекарство да помага при толкова много болести. И да е ефективно при крайно тежки форми на рак… ако се доверим на написаното в разсекретените архиви. Днес е невъзможно да се намери някаква положителна обратна връзка относно лечението на пациенти с онкология, но за сметка на това всеки, който има време, и желае да се информира, може да намери крайно положителни отзиви от приложението на АСД при кожни заболявания, като лечение на тежки екземи и дълговременна ремисия при псориазис.

Няма данни за противопоказания, странични ефекти и ефикасност на лекарството. Официалната медицинска практика не позволява употребата на АСД при хора. Лечението с АСД се извършва практически на собствена отговорност и риск.

Както сами разбирате, това лекарство е спорно. Проблемът е, че все още няма магически лек за рак или за всички болести. Докато третирате един орган, друг страда. Но когато човек има последен шанс, е ясно, че той е готов да направи всичко, и да поеме всякакви рискове. Медицината познава случаи на хора, които действително са били в многогодишна ремисия по време на онкологични заболявания. Факт са и много случи на напълно излекувани хора. Дали лечението, което са приложили, им е помогнало, или са се отървали от тежкото заболяване, благодарение на своята вяра, позитивно мислене, шанс, правилна терапия, назначена от точния доктор – никой не знае…

Ако използвате това лекарство или лично познавате хора, които са го прилагали, моля оставете коментар. Обратната връзка е нужна и полезна!

Тук може да намерите още информация за Стимулатора на Дорогов, както и много отзиви, мнения и всичко, което сме ползвали като източник, за да стане факт тази информативна статия.

 

Източник: perekis-i-soda.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *