4 рецепти при възпаление на пикочопровода

Смесват се и се разбъркват внимателно по 80 г изсушен магданоз, царевична коса, хвойна и смляно семе от пъпеш. 1 супена лъжица от сместа се залива с 500 г вряла вода. Вари се 10 минути на слаб огън и се прецежда след изстиване на отварата. Пие се 3 пъти дневно по 1 кафена чашка преди хранене.

1 супена лъжица ситно нарязани корени от леска се варят 3 минути в 500 г вряла вода. След изстиване отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 150 г, 30 минути преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 г ленено семе, петопръстник и полски хвощ. 1 супена лъжица от сместа се залива с 500 г вряла вода. Ври 3 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 1 винена чаша.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г плод от шипка, конопено семе, листа от живовляк и листа от червена боровинка. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 г вряща вода. Вари се 10 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *