Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Прочистване със сол: Екстрасенс разкри тайната за бърза загуба на тегло без диети и упражнения!

Почти всяка жена мечтае за бърза загуба на тегло. И ако може загубата да стане факт без много усилия – ще е просто прекрасно!

 бърза загуба на тегло
Бърза загуба на тегло, без посещения в залата в продължение на часове, и ако може – без строги диети. Възможно ли е да отслабнем бързо, без диета и упражнения?

Днес ви предлагаме един прост метод, с който можете да отслабнете лесно и бързо.

Магия със сол

Солта е едно от най-мистериозните вещества в природата. Това е едновременно хранителен продукт, лекарствен продукт и дори предмет на магически ритуали. Солта се използва в различни магически ритуали от древни времена. Дори шумерски и египетски магове са я използват.

Сама по себе си солта не е нещо магическо, а по-скоро служи като канал или посредник, т.е. вещество, способно да улавя фините енергии на астралния свят. В повечето магически ритуали солта се свързва директно с елементите на Земята. Използва се често като част от различни ритуали и днес – заклинания, магии и приносор.

Освен това служи като отличен материал за прочистване. Днес ви предлагаме да използвате това свойство на солта, за да очистите тялото и да се отървете от наднорменото тегло. Всичко това благодарение на един ритуал, предложен от от Елена Ясевич.

Елена Ясевич

Елена Ясевич е ясновидка, екстрасенс и лечител, победител в сезон 12 на руското риалити „Битката на екстрасенсите“. Казва, че е получила дарбата си като подарък от нейната прабаба – известна белоруска лечителка.

За магическия обред, предложен от ясновидката Елена Ясевич имате нужда само от морска сол. Нуждаете се от около две чаши. Прави се само и единствено в деня на намаляваща луна.

Така че, вземете солта и прочетете над нея ето тези думи

„Сол от земята, сол в кръвта, тлъстина в плътта.
Както тази сол във водата ще се стопи, и ще изчезне,
така да се стопят и мазнините в мен.
Сол за лечение, а не за отежнение –
изчиствай, но не трупай.
Върни ми здравето,
върни ми силата на тялото,
да бъда пак такава,
каквато бях преди да се натрупа
тлъстина в плътта.
И ан и аинан ан. Амин! Амин! Амин!“

Да, звучи странно и алогично. Но, освен езотерик Елена Ясевич е и дипломиран психолог. Според нея, магическите думи, които се изричат, са един вид самопрограмиране.

Самопрограмирането е практика в психоанализата, доказала своите ползи още от времето на Зигмунд Фройд. Често на хората им е трудно да се настроят така, че да си помогнат сами. И сами да се убедят в ползите от самовнушението.

Много често и абсолютно умишлено хората имат навика да си внушават грешни неща – че са болни, нещастни, че не стават за нищо…

Щом можем сами на себе си да вредим, би трябвало да се научим и сами на себе си да помагаме. различните хора използват различни начини за това. И тази магия е точно за хората, които имат по-различни нагласи.

Трябва да повторите думите 40 пъти. Прочетете ги бавно,  по възможност убедено, и без да бъркате. Солта, която сте използвали за ритуала, занесете в банята. Може да я използвате, за да си направите вана, или да я смесите с подходящо за вас етерично масло и да правите пилинг на тялото.

Както можете да видите, няма нищо сложно в ритуала. Заслужава си да опитате. В допълнение, ако магията не проработи, солта ще има добър козметичен ефект.

Винаги си струва да помните, че ефективна загуба на тегло се постига, също така, с правилно хранене, редовна физическа активност и постоянни усилия. Магията е само допълнение към всичко това. Не пренебрегвайте влиянието на висшите сили, но не бива да забравяте за собствените си усилия, които също ще ви помогнат да постигнете желания резултат!

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *