Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Съвети за дълголетие и здраве: Тао Порчон-Линч е почти на 100 години, но със сърце на 20-годишна

Tао Порчон-Линч е столечничка, успяла да запази сърцето си младо, а здравето си стабилно, благодарение на една древна практика, която е неразделна част от нейния живот

Tао Порчон-Линч
Tао Порчон-Линч

Ако се опитвате да започнете здравословен начин на живот всеки ден, но все нещо ви спира, ние знаем точно как да решим този лош проблем! Един от най-ефективните начини е да спрете да отлагате важните неща за утрешния ден и да последвате този вдъхновяващ пример.

Днес ще ви разкажем историята на една невероятна жена – Тао Порчон-Линч, която дори и на 99 години излъчва младост, енергия и здраве. И най-важното – изглежда чудесно за възрастта си! Определено има какво да научите от възрастната госпожа, защото, за да постигне това, което е постигнала, е изминала дълъг път.

Активно дълголетие

Тао Порчон-Линч е модел, актриса и танцьорка. И най-важното – инструктор по йога. След като са живели почти цял век, малко хора могат да се похвалят с енергията и жизнеността, които практикуващите йога имат.

Тао е родена на 13 август 1918 г. в Пондичери, столицата на френска Индия. На 8-годишна възраст тя започва да практикува йога, вдъхновена от примера на местните момчета. Младата Тао е била удивена от това колко умело малките йоги управляват телата си, как те умеят да балансират и да се огъват. Страстта към йогата се събудила в крехкото момиче – страст, която остава жива и до днес.

След като се премества в Париж, Тао става модел и получава титлата „Най-красивите крака в Европа“. След това идват и ангажиментите в киното. Tао Порчон-Линч играе във филми като „Плаващият театър“ с Катрин Грейсън и „Последният път, когато видях Париж“ с Елизабет Тейлър.

През 1962 г. Тао се омъжва и се отдава напълно на любимата йога, пренебрегвайки кариерата на актриса в Холивуд. Практикуването на асани, медитация и познаване на дихателните практики са били подпомогнати от такива гурута, като Индра Деви, Шри Ауробиндо и Ийенгар.

Тя открива училище по йога в Ню Йорк, а през 2012-та година е включена в Книгата на рекордите на Гинес, като най-възрастната инструкторка по йога в света.

„Няма нищо в този свят, което да не можем да осъзнаем и постигнем с нашата вътрешна сила“, е убедена Тао Порчон-Линч.

Изглежда, че за тази невероятна жена няма невъзможни неща, няма и негативни нагласи. Тя успя да унищожи всички стереотипи за старостта. Тао живее пълноценен живот, запазвайки чист блясък в очите и свежа мисъл. Човек, който е достигнал такава вековна възраст, вече е мъдрец!

„Ще преподавам йога, докато престана да дишам“, каза Тао Поршон-Линч в интервю, което даде наскоро. Е, ние няма да се уморим да се възхищаваме на тази очарователна и мъдра жена!

ПРАВИЛАТА НА ЖИВОТА НА ТАО ПОРЧОН-ЛИНЧ

1. Събуждайки се сутринта, знам, че най-добрият ден от живота ми идва. Никога не мисля за онова, което не мога да направя. В зората на деня имам само положителни мисли, а в живота нямам навик да отлагам всичко за по-късно.

2. Никога не казвам „Сбогом!“, а само „До нови срещи!“. Първата опция звучи окончателно, а втората означава, че определено ще се видим отново.

3. Йогата обединява ума, тялото и душата. Тя е като природата. Открих, че мога да се излекувам, ако наблюдавам природата и я следвам, докато практикувам йога.

4. Искрено вярвам, че няма нищо, което да не мога да направя. Цялата сила на Вселената е вътре в мен – и това е прекрасно.

5. Сърцето ми е още двадесет. И няма да порасна!

„Нашата възраст е линия на мъдростта, която всяка година става по-дълга и по-дълга „, казва Тао. „Всяка секунда от живота ти е скъпоценен шанс да постигнеш нещо, за което преди това си нямал достатъчно смелост и сила. Просто вижте колко прекрасен е животът, ако изживявате всяка минута като чуден дар от Вселената!“

Само след няколко месеца Тао Порчон-Линч ще стане на 100 години. Ние ѝ пожелаваме да бъде все така позитивна и изпълнена със сила и желание за живот!

Не забравяйте да споделите тази вдъхновяваща статия с приятелите си в социалните мрежи. Всеки положителен пример може да даде нова насока на нашия живот!

Източник: woman.ru

спонди гард гел
Новият СПОНДИ ГАРД: Спешна помощ при шипове и прищипани нерви

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *