Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

За изчистване на отрицателната енергия, използвайте ето тази рецепта!

Отрицателната енергия, под една или друга форма, е навсякъде около нас.
Можем ли по някакъв начин да я неутрализираме и да ограничим вредното ѝ излъчване?

отрицателната енергия
Понякога човек има нужда да направи нещо, което да успокои душата му. Нещо просто, лесно и ефективно – използвано още от времето, когато нашите баби са били млади.

Дори и в нашия технологичен век все още съществуват понятия, като отрицателна енергия. Колкото и алогично да изглеждат отстрани, все още съществуват и се практикуват различни ритуали за изчистване на отрицателната енергия. Защото, когато човек е болен, има нужда не само от лечение на тялото, но и от лек за душата.

Ако чувствате постоянна умора и апатия към света около вас, може би се е натрупа отрицателна енергия във вашето жилище. Хората, които влизат и излизат от вашето жилище не винаги са добронамерени. Възможно е да оставят след себе си енергия, която няма да ви се отрази благоприятно. Днес ще ви кажем как да се справите с нея.

Сол за прочистване на отрицателната енергия

СЪСТАВКИТЕ

1 чаша вода
1 супена лъжица оцет
1 ч.л. морска сол

ПОДГОТОВКА И УПОТРЕБА

1. Смесете всички съставки в чашата с вода. Солта не трябва да се разтваря. Ето защо е добре да се ползва морска сол на кристали. Знае се, че кристалите имат това свойство да улавят невидимите негативи, които са около нас.

2. Поставете чашата на мястото, където прекарвате по-голяма част от времето си. Например, в спалнята, всекидневната, кухнята. Всяко в къщата място се нуждае от чаша, в която има вода, сол и оцет.

3. След 24 часа проверете дали солта е излязла на повърхността. Ако е така, излейте я в канала, вземете нова чаша и повторете цялата процедура.

4. Повтаряйте процедурата, докато солта престане да излиза на повърхността. Това е сигурен знак, че къщата ви е била почистена.

Колкото и да не ви се вярва, този метод има научно обяснение. Солта насища въздуха с отрицателни йони, което на свой ред създава положителни вибрации. Това е отлична процедура, която ви позволява бързо и лесно да почистите къщата на енергийно ниво.

РЕДАКЦИОНЕН СЪВЕТ

За да се предпази дома от негативните влияния е добре от време на време да се прави ароматерапия. Също така трябва да има жива енергия – растения и домашни любимци.

Кажете ни в коментарите, вярвате ли, че че има хора, които без да искат носят със себе си отрицателната енергия. И не забравяйте да споделите тази полезна и интересна информация с приятелите си в социалните мрежи!

Източник: kluchimasterstva.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “За изчистване на отрицателната енергия, използвайте ето тази рецепта!

  1. Нико каза:

    Особено днешно време всеки се занимава с магии и вмешатлства на хората в енвргииното поле

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *