ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тези 18 златни правила за самолечение и облекчение при нелечими болести и рак работят по-добре от лекарство!

Самолечение – практика, която съществува от векове. Доказан метод, който носи облекчение при някои тежки и нелечими заболявания, като рак, множествена склероза и други

Човешкото тяло е сложната система. Понякога дори не знаем на какво е способни. Силата на думите и на човешката мисъл има лечебна енергия. Често изглежда безполезно да се лекува която и да е болест, без да се изцели първо душата. За да се стартират лечебните сили на тялото, е необходимо да се повиши нивото на вътрешната жизнена енергия. След това ще можете успешно да победите болестта и да възстановите здравето си!

Днес ще ви дадем няколко прости инструкции, които имат за цел да възстановят здравето на тялото и душата, да донесат щастие и мир. Опитайте се да приложите тези препоръки, независимо дали имате проблем или не. Ще видите, много скоро, че животът ще придобие съвсем различни цветове. Излекувайте тялото си сами!

Излекувай себе си

1. Изпивайте, макар и не на един път, 0,5 литра чиста вода по три пъти на ден. По време на процедурата казвайте на ум: „Здрав съм, изцелен съм!“

2. Намерете време за самомасаж. Около 10-15 минути на ден самомасажа ще ви зарежда с енергия и жизненост. Просто разтривайте с ръце, като обръщате специално внимание на главата, шията, гърдите и краката.

3. Научете се да лягате към 22:30 и да се събуждате преди изгрев. Преди да заспите повторете няколко пъти, с вътрешна убеденост: Заспивам, за да се лекувам. Ще се събудя здрав и силен.

4. Обърнете внимание на дишането. То трябва да бъде гладко, свободно, без трудности, с чувство за вътрешна радост. Опитайте се да издишате 2-3 пъти по-дълго, отколкото при вдишване и не забравяйте да се контролирате дишането си през целия ден.

5. Направете списък с лечебни думи, които ще повтаряте всеки ден няколко по пъти. Например: „Аз съм изцелен, здрав съм! Лечебната енергия влиза в мен. Тя лекува органите ми. Черният дроб, главата, бъбреците ми стават здрави. “

6. Опитайте се да изхвърлите здравословните проблеми от главата си

Не мислете и не говорете за вашите заболявания. Това е много важно!

7. Колкото е възможно по-често бъдете сред природата. Насладете се на единството със земята, погледнете в небето и се възхищавайте на облаците. Доброто настроение и чистият въздух са гаранция за добро здраве.

8. Слушайте радостна, енергийна музика през деня и релаксираща вечер. Танцувайте, пейте, насладете се на мига!

9. Яжте често, но на малки порции, 5-6 пъти на ден. Обикновената домашна храна е най-полезна. Пригответе овесена каша сутрин, яжте салати, кисело зеле, домашен хляб. Но е необходимо да забравите за вазоконстрикторните напитки. По-рядко употребявайте кафе и алкохол.

10. Започнете да правите закалителни процедури

Първо обтрийте краката или ръцете с хавлиена кърпа, намокрена със студена вода. След това започнете постепенно да правите обливания, докато тялото ви не бъде подготвено за цялостен студен душ. Контрастните душове също са полезни. По време на ритуала мислете единствено за изцелението на тялото си.

11. Започнете да спортувате. За това не е необходимо да ходите на фитнес. Ходенето пеша и домашната гимнастика са това, от което се нуждаете! Основното нещо е усърдно и редовно да практикувате и да се изпотявате по време на тренировките.

12. Направете гладуването един път в седмицата задължително. По възможност, във времето добавете още един ден в седмицата, макар и не всяка седмица. Ако не можете да останете гладни за един ден, яжте по-малко. Преди деня на постенето и по време на него, кажете на себе си: „Ще бъда здрав в замяна на този пост. Аз ще бъда изцелен!“

13. Водете се спокойни и емоционални разговори с близките. Това е чудесен начин за обмен на положителна енергия, което води теб и събеседника в едно постоянно хармонично състояние.

14. Премахнете всички канали и източници, от които идва отрицателна информация

Мислете само за доброто. Гледайте комедии, четете книги за душата, слушайте любимите си песни. Без сложна и натрапчива информация – само приятни и положителни емоции!

15. Много силно упражнение! Поемете дъх, а след това стиснете устата и носа си с длан. Кажете на себе си фразата: „Искам да живея!“ Издишайте в шепи и направете движение, все едно пускате птиче на свобода. Повторете три пъти.

Тази практика ще сигнализира на организма силно желание за живот и тогава болестите ще започнат да се оттеглят. Изненадващо, много заболявания често идват от подсъзнателното обезценяване на собствения ни живот.

16. Позволете си 5 минути на ден за положителни мисли и медитация. Седнете удобно и мислете от дъното на сърцето си: „Нека всеки бъде здрав, нека всеки бъде добре!“

17. Всеки ден си представяйте бъдещето като здрав и щастлив човек. Такива мисли са заредени със силна жизнена енергия и здраве.

18. Това е най-важният елемент. Помолете Бог, Вселената или онова, в което вярвате, за изцеление. Молете се, отидете в църква или сред природата. Вие ще бъдете здрави!

След като сте променили отношението към себе си и вашето здраве, ще откриете скритите възможности на собствения си организъм и ще направите живота радостен и проспериращ. Ако се интересувате от такава практика на самолечение, не забравяйте да прочетете книгата на Луиза Хей „Излекувай себе си“.

Харесва ли ви статията? Споделете я с приятелите си в социалните мрежи.

Източник: netradmed.com.ua

Генотрон
ГЕНОТРОН – концентрирана формула с екстракт от глухарче

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *