Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Парапсихологът Сергей Лазарев: Искате да сте здрави? Направете диагностика на кармата!

Една от най-популярните серии книги от последните години в Русия е „Диагностика на кармата “ на парапсихолога Сергей Николаевич Лазарев


В тази, и в други негови книги, авторът довежда читателя до разбирането за неговия духовен път и предлага отговори на много трудни въпроси.

Защо един човек е щастлив, весел и изпълнен със сила, а друг е болен и вечно депресиран? Единият е любимец на Съдбата, а животът на другия е серия от нещастия. Каква е тайната на здравето, щастието и дълголетието?

Опитвайки се да проследи причинно-следствената връзка между световното виждане за човека и събитията, които се случват с него, Сергей Николаевич направи много изненадващи открития. Интересните случаи, описани от Лазарев, и предоставените им обяснения заслужават най-голямо внимание.

Диагностика на кармата

Специално за вас подбрахме списък с 11-те най-интересни коментара на Сергей Лазарев.

1. За да промените случващото се с вас, първо трябва да промените себе си. Откажете се от желанието да управлявате положението.

2. Има едно неизречено правило, според което се забранява четенето по време на хранене. Оказва се, че яденето с книга, или храненето пред телевизионния екран, докато се обсъждат политически и семейни проблеми, може да навреди на душата на човек, защото по време на хранене информацията се влива свободно в подсъзнанието.

3. Всяко заболяване, независимо дали е нарушение на ниво органично или функционално, възпрепятства развиващата се агресия в душата.

4. Искате да ви дам съвет как да бъдете здрави и да живеете дълго? Никога не се оплаквайте на никого и за нищо. Нито от Съдбата, нито на Бога, нито за миналото, нито от хората.

5. В ежедневието ние често си позволяваме да говорим лошо за хората, за себе си, за собствената си съдба. Оказва се, че този навик унищожава нашите … зъби.

6. Винаги подсъзнателно обиждаме онзи, който след това, със своето поведени, ни нанася обида.

7. Факт е, че заповедите на Христос не са насочени към формата, а към съдържанието, към нашите емоции. „Ако те плесне някой по дясната буза, обърни му и другата“ – това не е отричане на физическата защита. Това означава, че ответната агресия не трябва да остава вътре в нас.

8. Започнете с усещането, че всяка секунда всичко около вас може да изчезне

Че любимият човек може да ви предаде, да си отиде, да ви обиди или да умре. Че на следващата секунда може да изгубите нещо много ценно за вас. След това малко по малко претенциите ще изчезнат, но любовта ще остане. Усещането за любов не трябва да зависи от нищо.

9. Всеки метод на лечение, който не разчита на духовното развитие на човека, води до влошаване на здравето и погубване на емоциите.

10. Чрез съзнанието, логиката, укорите и исканията да се образоват хората е нереално. Почувствайте абсолютна вътрешна беззащитност. Пуснете всичко навън, освен любовта.

11. Ако някой е агресивен към вас, то това означава, че във вас се таи аналогична агресия. Изчистете я и атаката ще спре автоматично. Всяка форма на агресия е невъзможна, ако в душата ви няма подобна негативно усещане и желание.

В една от книгите си Лазарев твърди, че всичко, което е написал, може да се сведе до четири прости правила

1. Винаги и навсякъде поддържайте любовта към Бога и я увеличавайте.

2. За да видите и да обичате Бог във всичко, усетете по-висшата воля.

3. Не се чувствайте виновни.

4. Приемете света и хората такива, каквито са. Светът произлиза от любов, изпълва се с любов, отива в любов и става любов.

Църквата и науката, всяка по свой собствен начин, критикуват книгите на Лазарев. Дали ще приемете неговите теории, зависи от вас.

Източник: lazarev.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *