ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ако ви е омръзнал житния режим на Дънов, спазвайте диетата на Пелагия

Диетата на Пелагия е медицинска диета, която е добре да се започне да се спазва сега и регулярно да се повтаря през 4 месеца


Сред разнообразието от диети, понякога е трудно да се избере достатъчно подходяща диета, която хем да бъде лесно поносима, хем да е ефективна.

Диетата на Пелагия е от категорията медицински диети. Тя насърчава пречистването на тялото и е лесно да се спазва. Като при всяка диета, трудно е единствено началото.

Елдата е лидер сред семената, по отношение на хранителната стойност, която има. Наричат я царица на семената, защото съдържа желязо, мед, фосфор, калций, магнезий, цинк и манган.

Елдата съдържа по-малко въглехидрати, отколкото другите зърнени храни. В същото време е ценен протеинов продукт с високо съдържание на аминокиселини. Следователно, диетата с елда е сравнително безопасна за здравето.

Тази диета се спазва не само за намаляване на теглото, но също така при различни заболявания на тялото, тъй като този продукт намалява нивото на холестерола в кръвта, детоксикира черния дроб, подобрява тена и състоянието на кожата.

В допълнение към елдата, тази диета използва и кефир – полезен продукт, който стимулира работата на стомашно-чревния тракт. Благодарение на кефира, тялото е наситено с витамини А, В2, В12 и по-активно отстранява токсините и шлаките. В резултат на това получавате двоен ефект: желана загуба на тегло и подобряване на здравето.

Диета с елда за 14 дни

ПРЕДИМСТВА НА ДИЕТАТА С ЕЛДА

1. Няма ограничения за количеството каша от елда (можете да ядете толкова, колкото искате).

2. Намаляването на теглото няма да бъде придружено от типичните за други диети обща умора, замаяност, слабост и летаргия.

3. Диетата с елда има висока ефективност. Отслабване е средно с около 7 кг (в някои случаи, само след 10-12 дни, загубата на тегло може да е и 10 кг).

4. Гарантирано благотворно влияние върху работата на червата и черния дроб.

5. Спазването на диетата ще бъде съпроводено с подобряване външния вид на кожата и ноктите (поради наличието на витамини В и растителен протеин).

Как се приготвя кашата от елда?

Елдата се приготвя така: към 0,5 кг елда се излива 1,5 литра вряща вода, похлупва се и се завива с одеяло, за да престои една нощ. В началото на диетата ще ви е нужно по-голямо количество елда, докато в края ѝ ще са ви достатъчни и 100 грама елда.

Меню на диетата с елда и кефир

Има няколко опции за менюто на кефирено-елдината диета.

Hard версия : в допълнение към елдата (можете да ядете колкото е искате), се пие нито повече, нито по малко, един литър и половина айран. Няма значение дали ще пиете отделно киселото мляко и ще ядете елда, или пък ще ги смесите.

Със силното чувство на глад, преди да си легнете, можете да се справите като пиете още една чаша кефир или айран. Бързият резултат ще ви вдъхнови в желанието да продължите диетата с възможни смущения и нарушения. Можете да пиете неограничена вода или зелен чай. Те не влошават чувството на глад, както например естествените сокове.

Нежна опция : към основните продукти – кефир и елда – се добавят ябълки и зеленчуци.

ПРИБЛИЗИТЕЛНО ЕДНОДНЕВНО МЕНЮ

1. Закуска. Чаша нискомаслен кефир и 100 грама елда (в готова за консумация форма).

2. Втора закуска. Една или две ябълки.

3. Обяд. 200 грама каша от елда и 200 грама зеленчукова салата, полята само с растително масло.

4. Следобеден чай. Чаша ферментирал млечен продукт.

5. Вечеря. Чаша нискомаслен кефир и 100 грама каша от елда.

Как да отслабнете на елда? Характеристики на храната

За да бъде ефективна диетата на елда, трябва да се спазват следните условия:

1. Пийте много вода – 2 литра на ден.
2. Изключете соковете и газираното, чаят е добре дошъл.
3. Често и по малки порции.
4. Не яжте 3 часа преди лягане.
5. Изключете алкохола.
6. намалете солта.
7. Изключете всички продукти, които не са споменати в менюто.
8. Препоръчителни са физическите упражнения (плуване, тренировка у дома, бягане, гимнастика).

Руската певица Пелагия

Руската певица Пелагия наскоро порази феновете си с фигура, която беше като чисто нова. Тя сподели в интервю пред woman.ru, че елдата ѝ е помогнала да промени не само фигурата, не само начина по който се чувства, но и своето здраве.

Диета Пелагия е проста и достъпна диетична система за отслабване, която помогна на певицата да постигне удовлетворение от своя външен вид и здраве за сравнително кратко време.

Ето приблизителното меню, което позволи на певицата Пелагия да влезе във форма

1. Закуска. Каша от елда без сол. Можете да добавите мед или сушени плодове.

2. Обяд. Риба или месо с ниско съдържание на мазнини. За гарнитура печени или задушени зеленчуци.

3. Вечеря. Елда с кисело мляко.

Редовен спорт и никакво отклонение от дневния диетичен план.

Диетата с елда е може би една от най-полезните диети. Резултатите от диетата с елда са загуба на тегло, подобрение на благосъстоянието, здрава кожа, коса и нокти. Тази диета е добра за предотвратяване на стомашни заболявания и проблеми с черния дроб и жлъчката.

Добрите резултати на диетата с елда не са само за певицата Пелагия, а за още много жени, които са разбрали, че си струва усилията да се спазва диетата с елда и кефир/кисело мляко.

Желаем ви гладка и ефективна загуба на тегло!

Споделяйте информацията с приятелите си и, ако вече имате опит от диетата с елда, напишете коментар.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *