Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Маска за лице, от която бръчките изчезват за един сезон!

Няма да ви обещаваме чудо, с помощта на което бръчките ще изчезнат за една нощ! Ще ви дадем рецепта за маска за лице, която има доказан ефект при редовна употреба

бръчките
Всички знаем, че тиквата е истинска витаминна бомба. Тя съдържа витамините А, D и С, както и пектин, органични киселини, фосфор, мед, калий, цинк и други елементи, ценни за човешкото тяло. От тиква, разбира се, можете да направите много здравословни ястия. Но, освен това и страхотна маска за лицето.

Тази маска ще ви донесе голяма полза, ако бръчките вече са маркирали лицето ви. Уникалната смес от хранителни вещества, съдържащи се в тиквата, помага за забавянето на процеса на стареене, възстановява кожата, подмладява я и я подхранва.

Днес ще споделим с Вас рецептата на маска при бръчки около очите , която ще ви помогне да се освободите от няколко допълнителни години. Това е една наистина полезна и ефективна маска, особено ако я правите често през целия есенно-зимен сезон.

Маска за лицев лифт

Сухата кожа е по-склонна към ранно стареене и повишена чувствителност. Затова днес предлагаме маска за този тип кожа, която не само възстановява кожата, но я подхранва с полезни елементи. Нужно е да имате варена тиква. Най-добре ще е ако тиквата е печена или приготвена на пара. По този начин съдържанието на ценни вещества ще бъде много по-високо.

СЪСТАВКИТЕ

  • 50 грама тиква
    5 грама мед
    1 яйчен жълтък
    20 грама заквасена сметана

ПРИЛОЖЕНИЕ

1. Преди процедурата не забравяйте да почистите лицето от козметиката и мръсотия с помощта на средствата за измиване.

2. За начало изпечете тиквата или я пригответе на пара, и едва тогава я направете на пюре.

3. Затоплете леко меда, след което го разбъркайте с яйчения жълтък и сметаната. Млечните продукти имат много благоприятен ефект върху състоянието на кожата.

4. След това се прибавя тиквата, и се разбърква много добре.

5. Накрая нанесете маската с помощта на четка и я оставете върху лицето в продължение на 20 минути.

За да се постигне очакваният резултат, е необходимо да прави тази маска поне два пъти в месеца.

Много е важно да изберете подходяща тиква

Вътрешната част трябва да е ярко оранжева, което показва високо съдържание на витамин А. Преди да приложите маската проверете дали има алергична реакция. За да направите това, нанесете малко от сместа на вътрешната страна на лакътя и изчакайте 15 минути.

Много важен момент – използвайте маската веднага! Не подлежи на съхранение, защото сместа много бързо губи полезните си свойства. След процедурата можете да изплакнете лицето с отвара от лайка. Тя ще се стегне порите, и освен това има антисептичен ефект. Ако смятате, че кожата е е прекалено опъната или суха – нанесете овлажнител.

Тиквата е универсален продукт за домашна козметика. От него можете да направите различни маски, просто като промените някои компоненти. Например, за мазна кожа най-добре е да се смеси тиквено пюре с разбити яйчни белтъци.

Бихте ли искали да научите повече рецепти за домашно приготвени маски от тиква? А вие какви рецепти знаете? Кажете ни в коментарите, и не забравяйте да споделите тази полезна рецепта с приятелите си в социалните мрежи!

Източник: woman.ru

Изглед на опаковката на продукта "Колаген ГОЛД ЕКСТРА"

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *