Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Имах ужасен следродилен косопад, но този лосион ми помогна

Лосионът „Пауър Ню Хеър“ е великолепен, споделя Александра

Здравейте! Казвам се Александра Маринова и съм от град Силистра. От тийнейджърските си години насам не мога да открия добри продукти както срещу косопад, така и срещу пърхот. Изпробвала съм както по-бюджетни продукти, така и маркови. Някои уж още след първото използване помагат, но след второто-третото отново не виждах кой знае какво подобрение.

От малка съм с дълга коса и не искам да се разделям с нея, защото се харесвам страшно много така.

следродилен косопад
Лосионът „Пауър Ню Хеър“ помага при следродилен косопад

Преди 4 месеца за първи път станах майка, което се оказа както нещо прекрасно, така и толкова трудно. Съпругът ми е на работа 6 дни в седмицата по 12 часа на ден и трябва сама да гледам бебето и да се грижа за домакинството. Щастлива съм, че имам такова прекрасно семейство.

Малко след като родих, косата ми започна да пада все повече и повече.

От други приятелки-майки знам, че това е напълно нормално, но на мен не ми се струваше така. Този косопад не спираше, каквото и да правех. Реших, че може би наистина е заради хормоните и ще отмине, но не… Може би и стресът влияе на всичко това, но майките със сигурност ще ме разберат. Най-вече тези, които имат зимни бебета.

Преди две седмици реших, че трябва да променя нещо и да спра да се самосъжалявам. За първи път оставих бебето на баща му и излязох с приятелките си на кафе. Малко преди да си тръгнем, моята най-добра приятелка ми показа един продукт, който на пръв поглед не ми направи кой знае какво впечатление. Започна да ми разказва за „Пауър Ню Хеър“ – как го ползва от няколко месеца и колко е доволна – както против пърхот, така и против косопад, т.е. от това, което страдам и аз.

След последния ни разговор по телефона разбрала колко съм разстроена. Понеже трябвало да си поръча нова опаковка „Пауър Ню Хеър“, решила да поръча и на мен докато е на намаление.

Е, хора, ползвам го откакто моята приятелка ми го даде и с една дума мога да кажа, че лосионът е великолепен!! Изчисти се както голяма част от пърхота, така и намаля обилният ми косопад.

Можете да получите повече информация за лосиона „Пауър Ню Хеър“ на 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *