Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Д-р Едуард Ф. Груп: 70% от хората стареят и умират само поради тази причина!

Д-р Едуард Ф. Груп е основател на Глобалния лечебен център, автор на много бестселъри и чест гост по радиото и телевизията

 Едуард Ф. Груп
Едуард Ф. Груп

Той става световно известен с изследванията си върху основната причина за болестите.

Младият специалист твърди, че причината за всички болести и здравословни проблеми е натрупването на токсини в тялото. Този проблем се изостря от токсичното местообитание. Лекарят препоръчва редовно да почиствате тялото от токсини, защото тяхното влияние върху здравето на човека може да бъде пагубно.

Ето какво казва д-р Груп: „Вътрешното почистване е първата важна стъпка към постигане на максимално здравословно състояние и жизненост. Ако редовно почиствате тялото си и избягвате токсините – тялото ви ще започне да се лекува, само ще предотвратява заболяванията и ще стане по-силно, отколкото можете да си представите!

Извършвайте почистване на тялото – това е правилно и много полезно действие, но освен това можете да помогнете на организма да се справи с натрупаните токсини и да ги отстрани от тялото. Как? Разбира се, с помощта на правилните храни в диетата. Днес ще ви разкажем за най -полезните продукти, които д-р Груп препоръчва да добавите към вашата диета.

Полезна храна

1. Плодове

Те съдържат голямо количество вода, което помага да се измиват токсините от тялото. Плодовете са склад за антиоксиданти, хранителни вещества, фибри и витамини. Те лесно се усвояват и подпомагат храносмилането.

2. Зеленолистни зеленчуци

Зелето, спанакът, руколата, целината, магданоза и другите зеленолистни зеленчуци са източник на хлорофил, който е необходим за нашето тяло и най-лесно се абсорбира от тези продукти. Хлорофилът почиства тялото от токсични метали, хербициди и пестициди. А това подпомага нормалната чернодробна функция и е добро за детоксикацията.

3. Цитрусови плодове

Те допринасят за процесите на пречистване на черния дроб и бъбреците. Въздействието на топлата вода с лимон върху тялото е трудно да се надцени.

4. Чесън

Не бихте могли да объркате миризмата или вкуса на този продукт. Поне една скилидка на ден, колкото и да не може да го понасяте! Чесънът е един от най-добрите продукти за детоксикация, стимулира производството на чернодробни ензими, които филтрират токсините.

5. Кълнове и броколи

Броколите и кълновете нямат равни при стимулиране на ензимите, които насърчават детоксикацията на клетъчно ниво. Може да ги комбинирате при различни салати и смутита, а може да ги консумирате отделно.

6. Зелен чай

Той перфектно почиства токсините от тялото и съдържа голям брой антиоксиданти, които ефективно подобряват функциите на черния дроб.

7. Фасул и други бобови растения

За полезните свойства на бобовите растения за тялото е известно от хиляди години. Доказано е, че те ефективно пречистват червата от токсични хранителни остатъци.

8. Сурови зеленчуци

Лук, моркови, зеле, тиквички, тиква и много други зеленчуци са основата на здравословното хранене. Те са необходими в диетата. Редовната употреба на тези продукти ще помогне на черния Ви дроб да се справи ефективно с токсините. Високото съдържание на сяра в зеленчуците допринася за отстраняването на вредните химикали.

9. Семена и ядки

Още един незаменим елемент в храната. Семена от лен, тиква, сусам, чай, орехи, бадеми – всичко това е перфектно за здравето и освобождаването от токсини.

10. Мазнини

Маслиново и ленено масло или масло от авокадо трябва да присъстват в храната. Полезните мазнини ви позволяват да абсорбирате токсините и да ги отстранявате от тялото, поради факта, че те смазват стените на червата.

Редовното почистване на тялото от токсини е обещание за здраве и дълголетие. И този малък списък от продукти ще ви помогне да поддържате тялото си в отлична форма, и в продължение на много години да забравите за заболявания, умора и болка. Добавете тези храни към диетата, практикувайте активен начин на живот и бъдете здрави!

Източник: www.globalhealingcenter.com

Боринал имунитет
БОРИНАЛ за железен имунитет

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *