Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

СИЛВЕРЖИН / SILVERGYN

Съдържа TIAB – нанокристален титанов диоксид със свързани сребърни йони, натриев хиалуронат, екстракт от алое барбаденсис, PA/VA кополимер, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид

Предназначение

силвержинВагиналните капсули СИЛВЕРЖИН подпомагат  лечението на генитален херпес, вулво-вагинит, брадавици в интимната зона, раздразнения и наранявания след раждане. Съдържанието на капсулите се разпределя върху проблемната зона и създава защитен филм, чрез който се предпазват нежните лигавици от въздействието на бактерии, гъбички и вируси. Защитният филм насърчава по-бързото възстановяване на инфектираните зони, като ги изолира от вредни въздействия и възпира размножаването на патогените.

Как се употребява

СИЛВЕРЖИН е медикамент за вагинално приложение. Терапевтичният курс продължава 7 дни, дневната доза е една капсула. ако е необходимо удължаване срока на терапията, това може да стане единствено по лекарска препоръка.

Капсулата СИЛВЕРЖИН се поставя дълбоко във влагалището – вечер, преди лягане, след внимателно измиване на интимната зона. Не е желателно прекъсване на терапията. Не се налага изчакване – буферен период, след като е било провеждано подобно лечение с друг продукт.

Ефективността на продукта е толкова по-изразена, колкото по-рано започне лечението с него – още при първите симптоми от рода на парене, дискомфорт, сърбеж. Необходимо е спазване на стриктна хигиена при поставянето на капсулите. Препоръчително е пребиваване в легнало положение за 30-40 минути след поставянето, докато желатиновата обвивка на капсулата се стопи от телесната температура и лекарственият продукт осъществи въздействието си върху влагалищната лигавица.

Възможни нежелани ефекти

Лечението със СИЛВЕРЖИН може да стане причина за проява на алергични реакции от рода на оток и обриви. Възможни са преходни симптоми при първоначалните процедури като дискомфорт и сърбеж.

Кога НЕ БИВА да се употребява

СИЛВЕРЖИН е продукт за лечение на жени като единствена потребителска група. Не се прилага при известна алергия към някоя от съставките.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на СИЛВЕРЖИН, които са станали причина за негативни въздействия върху пациенти.

Усреднена цена в аптеките – 23 лв за опаковка от 10 капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *