Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Нетрадиционни рецепти за шипове

2 с. л. сол се разбъркват с 2 жълтъка. Получената смес се налага върху болното място, покрива се с найлон и отгоре се връзва с парче вълнен плат. Повтаря се многократно при нужда.

Малко бурканче от детска храна се напълва с 70-процентов спирт и в него се изсипва 1 пакетче (20 г) лимонтузу. След разтваряне се използва ( бурканчето се разклаща винаги преди процедурата). Болното място се измива вечер добре с топла вода и сапун. Подсушава се. Пръстите се потапят в разтвора и болното място се масажира най-малко 3 мин. След това се превързва с парче вълнен плат, пресипва се така и на сутринта се намазва със свинска мас.

Приготвя се пластир по следния начин: най-отдолу на пода се поставя парче найлон, върху него – по – дебела хартия и накрая парче вълнен плат. Платът се посипва с счукана морска сол и се поръсва с терпентиново масло. Слага се върху болното място със солта към кожата и се превързва. Държи се така около 1 час (може и повече), докато почувствате затопляне. След това превръзката се сваля, солта се почиства и се слага нещо вълнено, без да се мие. Така се пресипва. Прави се около 10 вечери под ред.

Сместват се равни части мас, нафталин и сяра на прах. Болните места се мажат вечер преди лягане и се превързват с марля или парче плат. Повтаря се многократно при нужда.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *