ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ивелина: Този лосион спира косопада, доволна съм!

Лосионът против косопад „Пауър Ню Хеър“ помага

Здравейте.

Името ми е Ивелина и ви пиша за лосиона „Пауър Ню Хеър“. Сигурна съм, че много хора като мен си задават различни въпроси и се надявам моето писмо да даде отговор на поне част от тях.

лосион против косопад
„Пауър Ню Хеър“ – лосион против косопад

Втората половина на 2017 година не беше много добра за мен. Имах сериозни проблеми у дома и на работното място. Записах се на йога, за да се успокоя, но нещо не ми се получи – и аз не знам защо. Реших да спортувам повече, за да „изхвърля“ поне част от стреса и негативната енергия. Но нали знаете как е – съвременният човек няма много време и все бърза за нещо и някъде.

Целият този стрес си каза думата и през месец септември започна да ми пада косата. Колкото повече време минаваше, толкова по-зле ставаше. Пробвах няколко домашни маски, смених шампоана, нищичко не ми помогна. По четката имаше прекалено много косми. В този момент си помислих, че ми трябва нещо по-сериозно. Няколко дни след това във Фейсбук видях статия за лосион против косопад.

Прочетох, че „Пауър Ню Хеър“ е микс от билки и витамини. Това ме грабна и реших да си го купя.

Лосионът ми беше доставен в срок, всичко беше точно. Обикновено си мия косата по 2 пъти на седмица, затова реших да ползвам и лосиона против косопад 2 пъти седмично. Откакто го пръскам в корените, косопадът значително намаля, даже мога да кажа, че почти спря. Има съвсем малко косми по четката, но предполагам, че това е нормално.

Косата ми вече е по-здрава и ми харесва как изглежда. Доволна съм от резултата! 🙂

Ивелина

Повече за лосиона против косопад можете да прочетете ТУК или да се обадите на тел. 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Пишете ни и вие на e-mail lekuva.net@mail.bg

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *