Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

СИНУТИНО / SINUTINO

Съдържа екстракти от лайка, ехинацея, жълта тинтява, бъз, върбинка, както и помощните съставки малитол, аромат вишна и дестилирана вода

Предназначение

синутиноСиропът СИНУТИНО е натурален продукт, чието действие укрепва имунитета и подобрява функциите на дихателните органи. Комплексното въздействие на билковите компоненти успокоява лигавиците на носовата кухина и горните дихателни пътища; улеснява освобождаването от секрети, обезболява при проблеми с гърлото и подпомага възстановяването на възпалените тъкани. Продуктът е подходящ катодопълнение при комплексното лечение на простуда и грип.

Всяка от съставките на СИНУТИНО упражнява специфично лечебно въздействие, а комбинацията като цяло усилва терапевтичните ефекти и постига по-бързото излекуване при мобилизирана имунна система.

  • Лайката успокоява възпаленото гърло, неутрализира инфекцията и прочиства лигавиците от патогенни микроорганизми.
  • Ехинацеята подкрепя имунната система и ускорява оздравяването при вирусни инфекции на дихателната система.
  • Жълтата тинтява нормализира телесната температура и стимулира желанието за хранене, подсилва апетита.
  • Съставката от бъз също е важна за мобилизацията на имунната система и за постигането на противовъзпалително действие.
  • Екстрактът от върбинка упражнява лечебно въздействие върху възпалените лигавици на дихателните органи и неутрализира симптомите на инфекциите.

Как се приема

СИНУТИНО е сироп, подходящ за деца над две години и за възрастни. Приемът му е в дневни дози, съобразени с възрастта.

Деца на възраст 2-6 години могат да вземат продукта три пъти дневно по 2.5 мл; на 6-12 години три пъти дневно по 3.5 мл, над 12 години и възрастни – 3х7.5 мл.

Фактът, че активните компоненти на СИНУТИНО са билкови, не отменя препоръката за спазване на стандартните дози и за избягването на превишаването им. Продължителността на приема се определя от лекуващия.

Възможни нежелани ефекти

При алергия към някоя от растителните съставки са възможни много редки прояви на свръхчувствителност като обриви, отоци на лицето и гърлото, затруднено дишане. При подобни симптоми приемът се прекратява; необходима е консултация с медицинско лице.

Кога НЕ БИВА да се употребява

СИНУТИНО не се прилага при алергия към някой от компонентите на продукта.

Сиропът не се препоръчва при бременност и кърмене.

Да не се дава на деца под двегодишна възраст.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на СИНУТИНО, които са причинили здравословни проблеми на потребител. Въпреки това паралелният прием с други медикаменти трябва да бъде одобрен и препоръчан от лекар.

Усреднена цена в аптеките – 15 лв за опаковка от 125 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *