ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Кимбърли Снайдър: Опитайте този коктейл за отслабване, само ако сте над 40 години

Звездната диетоложка Кимбърли Снайдър препоръчва този здравословен коктейл на хора, които имат натрупани килограми, свързани с възрастта

Кимбърли Снайдър
С негова помощ ще можете да се отървете от 7-8 килограма пълнота, които сте натрупали през годините. И това ще се случи по-лесно, отколкото в младостта ви!

Кимбърли Снайдър е най-продаваният автор на Ню Йорк Таймс. Тя специалист по красота и специалист по хранене за много от най-известните личности, включително Дрю Баримор, Фърги, Дита фон Тейс, Оливия Уайлд, Лесли Ман, Чанинг Татум, Джош Дъмел, Винс Вон, Оуен Уилсън, Бен Стилър и Рийз Уидърспун.

Кимбърли Снайдър
Кимбърли Снайдър

Кимбърли Снайдер също така дава експертни съвети и в предавания, като Today Show, The Dr. Oz Show и Good Day LA.

Това е една много проста система за отслабване. Подходяща е за тези, които искат бързо да се оформят преди Новогодишните празници, или по какъвто и да е повод. Също така тази експресна система е идеална за случаи, когато трябва да отслабнете много бързо, за няколко дни, но без да връщате изгубените килограми.

Така! Първото нещо, от което се нуждаете, е да замените закуската с яйчен коктейл за отслабване. Не се притеснявайте, няма да е нужно да ползвате сурови яйца. Суровите яйца се усвояват лошо, да не говорим за риска от заразяване с опасни бактерии.

Коктейлна рецепта за отслабване

СЪСТАВКИТЕ

  • 2 яйца
    300 мл. мляко
    1 супена лъжица мед

ПОДГОТОВКА

Яйцата трябва да бъдат рохко сварени. Разбъркайте в блендер яйцата с меда и млякото. Можете да добавите щипка канела за аромат. Коктейлът за отслабване се приготвя много бързо в пасатора. Освен това е вкусен и полезен.

Този коктейл за закуска е отличен, а чаят и кафето без захар не са забранени.

Със закуската всичко е ясно. Сега ще анализираме обяда и вечерята. Защото няма как да отслабнете бързо и качествено, без да спазвате диета.

По време на тази диета, пийте повече вода. За да изгорите мазнините, може да включите и чай от джинджифил, който ще засили храносмилането и ще помогне за отстраняване на токсините от тялото.

Всички порции трябва да са разумни. Не бива да се преяжда. Диетата е балансирана, богата на протеини и витамини. Това е един от вариантите на яйчената диета, като единствената разлика е, че тук има ябълки, които помагат за облекчаване на натоварването от бъбреците и храносмилателната система по време на изобилната откъм протеини диета.

Обедно меню за една седмица

– 200 г варено пилешко филе, 1 ябълка.

– 200 г нискомаслено готвено месо, 2 краставици.

– 250 г нискомаслена извара, зеленчукова салата, парче черен хляб.

– Задушени моркови, картофи, зеле, лук, домати. Няколко филийки твърдо сирене с ниско съдържание на мазнини.

– 3 ябълки, чаша кисело мляко.

– Зеленчукова супа, парче черен хляб.

– Супа с пиле, 1 ябълка.

Вечерно меню за една седмица

Плодова салата от портокал, ябълка и киви, подправена с нискомаслено кисело мляко.

Салата от зелена ябълка и морков.

Зеленчукова супа, печена риба с лимон и няколко зеленчука, като гарнитура.

Зеленчукова салата от лук, домати и целина, можете да добавите зеленчуци по ваш избор.

Задушени зеленчуци, 2 ябълки.

200 г варено пиле, зеленчуци.

3 ябълки, чаша кисело мляко.

Не е необходимо да ядете по този начин една седмица. Започнете плавно – първо два дни, почивка, после три и т.н. Това е диета с бърз резултат, но не е вредна, защото всички продукти са избрани перфектно. Необходимото количество протеини, фибри и витамини ще влязат в тялото, за да му дадат сила и енергия. С постепенното прилагане на този режим няма да изпитвате глад и слабост.

Тази проста и ефективна диета винаги дава добри резултати. Опитайте и се убедете сами. Ако смятате, че до Нова Година няма достатъчно време, може да я ползвате и за дните след празниците.

Източник: woman.ru

CLA - Капсули за отслабване
CLA – Капсули за отслабване – имат не само естетически, но и лечебен ефект!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *