ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Амелия Фриър, диетолог: С тази напитка отслабват в Холивуд

Една напитка, приготвена с малко усилия, и с огромни ползи стана хит в Instagram, след като няколко популярни блогърки признаха, че са отслабнали с нея


Напитката носи интересното име „Четка“. Със сигурност името е заслужено, защото, според запознати, тя буквално измита всичко ненужно от дебелото черво. Рецептата е на Амелия Фриър – звезден диетолог, помогнал на много звезди да отслабнат, и да възстановят фигурата си. Сред тях са Кристина Агилера и Бой Джордж.

Дори и от уроците по биология, помним колко важни са функциите на дебелото черво. Дебелото черво е отговорно за водния баланс на организма и регулира работата на имунната система. Но най-основната му мисия е отстраняване на токсичните отпадъци.

Амелия Фриър

Веднага след като дебелото черво престане да се справя с работата си, тялото незабавно забавя почти всичките си функции, което води до верига от здравословни проблеми. Диетоложката Амелия Фриър цитира проучване на професор Арнолд Ерет, автор на книги за диететика, гладуване и детоксикация на организма. Професор Арнолд Ерет, още в края на XIX век, проведе изследване, което доказва, че при човек с нормално тегло има поне 4-5 кг токсични отпадъци! Натрупаните изпражнения тровят цялото тяло, а първият признак на проблема е запек.

Признаци на проблеми с изпразването на дебелото черво:

  • проблемна кожа;
    чести урогенитални инфекции;
    увреждане на паметта;
    промени в настроението;
    хронична умора;
    болка в мускулите и ставите.

За да се отърват от неприятните симптоми, много хора практикуват лечебно гладуване. Лечебното гладуване е метод, който не е по силите на всеки, въпреки безспорните ползи от него. Ето защо предлагаме на вашето внимание рецептата на диетоложката Амелия Фриър. Тя е по-безболезнен метод за решаване на проблема – изпразване на дебелото черво с помощта на натурална домашна напитка, наречена „Четка“. Деликатното действие на напитката ще донесе облекчение на организма още след две седмици от началото на приема.

Как се приготвя напитката „Четка“? Ето и рецептата на Амелия Фриър

Необходими съставки:

  • 100 ml пречистена вода
    200 мл естествено кисело мляко или кефир без добавки
    1 супена лъжица смлени семена от лен
    2 супени лъжици лимонов сок
    Щипка канела
    Щипка смлян карамфил

Всички съставки трябва да се смесят и да се пият на малки глътки. Използвайте коктейла вместо закуска, в следобедните часове или като вечеря.

Прочетете още веднъж състава на напитката. Ако имате някакви противопоказания за приемането на някоя от съставките – въздържайте се от употреба, и препоръчайте рецептата на приятел, който има нужда да отслабне, или просто иска да подобри здравето си.

Пийте редовно напитката „Четка“. Тя е отличен помощник на всяка диета . Благодарение на нея желаният резултат се постига много по-бързо.

Източник: www.eatingwell.com

златно чудо N14
ЗЛАТНО ЧУДО за отслабване

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *