Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как на 45 да изглеждате като на 30? Една лъжичка от тази тибетска смес ще ви помогне!

Съставът на тази лечебна смес няма да е изненада за вас. Но, ако спазвате лесната схема, по която се взима, ще имате големи ползи от нея

смес
Искате ли да узнаете рецептата за едно невероятно природно лекарство, което ще възстанови здравето и младостта? Ще изглеждате чудесно само след един курс!

Източният еликсир на младостта е тестван от много хора, и е събрал хиляди ентусиазирани коментари в социалните мрежи! Достатъчно е да взимате по 1 лъжица от вкусната смес преди всяко хранене, и ще изглеждате млади всеки ден. Ефектът е зашеметяващ! Ако го използвате редовно (2 курса, 2 пъти годишно), тогава, ако сте на 45, ще изглеждате като на 30.

Медът, лимонът и зехтинът са уникална комбинация от най-полезните продукти, всеки от който има доказани лечебни свойства.

1. Лимонът е незаменим източник на органични киселини и витамин С. Той се използва при лечение на настинки, метаболитни нарушения, бери-бери и при наднормено тегло. За козметични цели лимонът се прилага и за омекотяване, изсушаване, избелване и подмладяване на кожата.

2. Медът има най-силните антисептични и антибактериални свойства, така че се използва за лечение на много заболявания. Той съдържа витамини и микроелементи, които осигуряват максимално хранене на кожата, косата и тялото, като цяло.

3. Зехтинът съдържа естествени антиоксиданти и мастни киселини, които допринасят за нормализирането на метаболизма и предотвратяват вътрешното и външното стареене на организма.

Комбинацията от мед, лимон и зехтин често се нарича еликсир на младостта. Използването на тази смес има благоприятен ефект върху здравето на кожата, косата и състоянието на целия организъм. А подготовката на тибетското лекарство е много лесно и просто.

Еликсир за подмладяване – рецепта и курс на лечение

СЪСТАВКИТЕ

– 100 мл. лимонов сок
– 200 г мед
– 100 мл. зехтин

ПРИЛОЖЕНИЕ

1. Направете половин чаша лимонов сок.

2. Смесете зехтина и лимоновия сок.

3. Добавете меда.

4. Разбъркайте всички съставки, за да получите хомогенна смес.

5. Съхранявайте сместа на хладно и тъмно място.

РЕДАКЦИОНЕН СЪВЕТ

За еликсира ползвайте само студено пресован зехтин. Има и други разновидности, но тях може да използвате при приготвяне на различни салати и ястия.

При дневен прием, това лекарство подобрява имунитета, пречиства кръвоносните съдове, подобрява функционирането на стомашно-чревния тракт, подмладява кожата и подобрява тена.

Взимайте от сместа по една супена лъжичка, 3 пъти на ден, 15-20 минути преди хранене. След като свърши приготвеното количество, починете един месец. Направете още един курс, и след него починете още 6 месеца.

БОНУС СЪВЕТ

Може да взимате сместа чиста – от хладилника направо в устата. Но, ще засилите и ще подобрите още повече свойствата ѝ, ако я добавяте, поне веднъж на ден, към чаша чай от джинджифил.

Ароматната гореща напитка от джинджифил затопля тялото отвътре, дава енергия и се бори с вируси и възпаления. Затова е трудно да препоръчаме по-добра рецепта за поддържане на здравето, когато всеки наоколо кашля, киха и има температура.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА

Единственото противопоказание за използване на еликсира на младостта е непоносимостта към нейните компоненти. Пчелните продукти и лимоните са мощни алергени, чийто невнимателен прием може да причини обрив, зачервяване на кожата и лошо здраве.

В допълнение, не се препоръчва приемането на тази смес при остри или хронични заболявания на стомашно-чревния тракт, наличието на жлъчни камъни и хипертония.

Източник: steptohealth.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Как на 45 да изглеждате като на 30? Една лъжичка от тази тибетска смес ще ви помогне!

  1. Гергов каза:

    .Защо не махнете от името на елексира тибетски много е смешно да не кажем жалко
    В тибет не са и чували за зехтин камо ли да го прилагат за лечения

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *