Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето как се приготвя вълшебен домашен сок за отслабване /точна рецепта/

Лесна диета с бърз ефект – резултатите са невероятни

Няма да е никак пресилено, ако кажем, че този сок наистина върши чудеса! Той може да ви помогне да се справите с излишните килограми, като единственото усилие, което се иска от вас, е да си го приготвяте в продължение на 10 дни.

Трябва да направите и известни промени в храненето си.

Програмата за отслабване с този вълшебен сок трае точно 10 дни. Той се приема по два пъти на ден, но не сутрин и вечер, а преди обедното и вечерното хранене. Условието, което трябва да спазвате, е да приемате сока 20 минути преди ядене.

За да си приготвите този вълшебен еликсир, се нуждаете от цвекло, моркови и портокали. Това са трите продукта, които ще свършат отлична работа за фигурата ви.

Набавете си 2 моркова, 1 глава цвекло (средно голяма) и 1 портокал.

домашен сок за отслабване
Направете си вкусен домашен сок за отслабване

За закуска консумирайте свежа салата. Ако в нея има моркови и цвекло, резултатите ще са отлични. Тя обаче трябва да бъде подправена само с лимонов сок.

Друга храна, позволена на закуска, са варените белтъци. Разбира се, не трябва да прекалявате с количеството.

Специалистите по здравословно хранене посочват, че четири белтъка са напълно достатъчни да заредят организма с нужната енергия за деня.

Ако това предложение не ви допада, можете да го замените със 100 гр. кисело мляко или извара. Към един от двата продукта добавете и малко овесени ядки.

На обяд заложете на пържола или риба. Без значение на кой от двата варианта ще се спрете, трябва да е задушен или печен. Пържената храна е забранена!

За вечеря ви се полагат задушени зеленчуци и парче риба.

Хлябът, тестените изделия, сладкото и алкохолът са напълно забранени. Изхвърлете ги изцяло от менюто си.

Освен ежедневния прием на сок, нужно е да пиете и достатъчно количество вода. Само по този начин ще можете да изхвърлите токсините. Този процес несъмнено подпомага отслабването.

В края на 10-дневния режим ще бъдете изключително доволни от резултата!

Източник:bonnylady.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *