ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

10 години лекувам язва неуспешно, но рецептата на лечителя Островски ме оправи за 6 месеца!

Стомашната язва е хронично заболяване, което засяга 10% от общата популация на световното население

Ако сте част от тези 10%, то със сигурност знаете колко неприятно е то. Някои хора страдат от язва в продължение на години

Какво провокира появата на язва и как се лекува?

Два въпроса, които изискват едно по-сериозно отношение към това заболяване.

Днес сме решили да ви запознаем с метода, по който лекува язва един доста популярен руски лечител. Съветите и рецептите на Виталий Островски са на особена почит сред руските хора, не само заради тяхната ефективност, но и заради научната им обоснованост.

Как се лекува язва?

Лечителят Виталий Островски е член на международното движение за естествено лечение и хигиена на живот, билколечение и здравословно хранене. Той насърчава здравословния начин на живот и уповаване на законите на природата. Ето защо неговите книги и лекции са много популярни. Що се отнася до язвата, той има особено мнение по въпроса.

Каква е причината за възникване на язвата?

Лечителят Островски смята, че има две такива причини – лошо хранене и стрес. Ето защо, първото нещо, което той препоръчва, за лечение на язва, е осигуряване на пълно спокойствие.

Той казва: „Искам да е ясно – когато сте нервни, надбъбречните жлези изхвърлят огромно количество хормони в тялото и имунните клетки просто изгарят. Отстранете стреса, и в рамките на няколко дни язвата ще престане да ви създава проблеми.“

Вторият му съвет е да бъдем благосклонни, спокойни и никога да не повишаваме глас. В крайна сметка това е основната причина за язвата, според него. Ако човек е зъл, ревнив и постоянно гледа на хората с лошо, тогава той непременно ще има язва.

Също така, лечителят вярва, че всички наши здравословни проблеми са заради начина по който се храним. Или по-скоро – заради начина, по който НЕ СЕ храним.

Островски твърди, че за да сме здрави и да не се разболяваме, трябва да храненето ни да бъде изключително просто – най-много до две основни съставки. Например – варени картофи и салата от краставица. В края на краищата – какво правим ние? Случва се да ядем храна, в която има поне 5 и повече съставки (мусака, например). Да, мусаката е вкусна, но е в пълно противоречие с разделното хранене. Нашият стомах просто не е в състояние да се справи с такава комбинация от продукти. И, хоп – язвата се оказва на една ръка разстояние.

Според неговата теория, правилната комбинация от продукти е ключът към здравето и дълголетието

Има няколко правила, които не могат да бъдат нарушавани.

– Не се препоръчва да ядем въглехидрати и кисела храна наведнъж.

– Не се препоръчва да консумираме протеини и въглехидрати в едно хранене.

– Не се препоръчва да консумираме два концентрирани протеина в едно хранене.

– Не се препоръчва едновременно да се консумират мазнини, заедно с протеини.

– Не се препоръчва да се комбинират киселинни плодове с протеини.

– Не се препоръчва да консумираме нишесте и захар в едно хранене.

– Не се препоръчва да се консумира диня и пъпеш с друга храна.

– Не се препоръчва консумацията на мляко с други продукти.

Да се ​​придържаме към тези правила не е толкова трудно. Те са в състояние да ни спестят не само от язва, но и от други еднакво неприятни болести.

Сега за основното нещо – за предписанието, което ще ни помогне да се отървем от язвата само след няколко месеца

Първо, трябва да се откажем от обичайната храна и да я заменим с едно просто ястие. Това ще помогне за възстановяване на здравето.

Нуждаем се от варена елда и задушени зеленчуци без масло. Зеленчуците могат да бъдат избрани според нашия вкус, могат да бъдат само домати, а може да добавим малко броколи и сладки пиперки. След това смесваме елдата и зеленчуците в блендера, добавяме щипка куркума и сол на вкус. Освен обичайната диета и правилата, описани по-горе, така получената каша се яде в продължение на две седмици, 2-3 пъти на ден.

Да, трудно е да си го представим… Още по-трудно е да го направим, и да ограничим консумацията на разни сладки, бисквитки и вкусни домашни манджи. Да, първите няколко дни навярно ще ни се сторят като самият Ад, но след това… След това ще настъпи такова облекчение, каквото не сме усещали никога!

Това ястие има възстановителни свойства

Също така има мек обгръщащ и регенериращ ефект. Поради това язвата се лекува като за един миг, защото благодарение на всички полезни свойства на елдата, имунната система се подобрява.

Тази рецепта е много проста и достъпна, според лечителя. Тя може да ни помогне да очистим организма и да възстановим здравето. Разбира се, преди да я използваме, трябва да се консултираме с лекар, тъй като дори и най-традиционното лекарство трябва да се използва с повишено внимание.

Ако сте харесали тази статия, споделете я с приятелите си в социалните мрежи.

Източник: tvoyzheludok.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *