Молитва против алкохолизъм! Доказано работи!

При алкохолизъм, както и при наличие на други тежки зависимости, хората често търсят утеха и лечение от различни по вид и успеваемост алтернативни методи

алкохолизъм
Алтернативни методи при проблеми с алкохола има много. един такъв метод е молитвата. Християните знаят предостатъчно молитви, които биха помогнали в случай на злоупотреба с алкохол, но днес ние сме решили да представим една от най-известните молитви, в комбинация с икона.

Иконата е руска. Казва се „Неопиваща чаша„. Руснаците я наричат „феноменална“ икона.

Ето и накратко историята на иконата.

Името на иконата е свързано не само с изобразената върху нея чаша, но и с историята на намирането й. В провинция Тула живял селянин – голям пияница. Той не просто пропивал пенсията, която получавал като пенсиониран войник, но и всичко, което можел да изпроси. В напреднала възраст стигнал до крайна бедност, и поради постоянно пиянство краката му се парализирали.

Една нощ в съня му се явил беловлас достолепен старец, който му казал да отиде в град Серпухов, в манастира, посветен на Св. Богородица. Там трябвало да се моли пред иконата, която старецът нарекъл „Неизчерпаем бокал“. Старият войник не се решил да тръгне веднага. Първо имал затруднения с ходенето. След това не можел просто така да остави пиенето. Но, в крайна сметка се мобилизира, стигнал до манастира и поръчал да му направят молебен пред иконата.

След молебена пенсионираният войник не само че проходил, но и забравил какво е това алкохол

През годините е имало много съобщения за многобройни изцеления с молитва преди това. Иконата е особено почитана в град Серпухов. В центъра на града, в църквата на Александър Невски , се създава братството на трезвостта, носещо името „Александър Невски“. Всяка неделя има голяма тълпа от хора пред чудотворната икона на Божията майка „Неизчерпаемата чаша“. В храма се извършвали още молитвени служби с четенето на акатиста , обикновено завършващи с религиозни и морални разговори.

Храмът отвътре, в дъното – иконата!

Днес иконата все още се намира в град Серпухов, във Владичния женски манастир. Това е място, където хората, страдащи от различни видове зависимости, идват като последна надежда. От иконата периодично се стича миро. Хора, които многократно са посещавали манастира, както и служителите в храма разказват, че очите на Божията Майка стават като живи. Това необичайно явление е заснето и на снимки. Икона на Богородица „Неопиваща чаша“ има в Соколския манастир, Габрово.

Молитва пред иконата „Неопиваща чаша“

Преблага наша Майко Пресвета Богородице, надежда си ти и убежище за беззащитните, а за озлоблените покров. Знам, че виждаш колко сме скръбни и в каква беда сме. Изкушенията са навсякъде, обсадени сме и няма кой да ни избави. Помогни ни ти Богородице, защото сме немощни. Дай ни път, защото сме без надежда.

О, майко на всички скърбящи и обременени, ние нямаме друга помощ нито друга закрила, нито друго утешение, освен Тебе. Гледаш с милост на нас, грешните, и затова покрий ни с Твоят пречист Омофор.

Избави ни от бедите, трудностите, и от изкушения пази ни. Пази ни, Свята Майко, и най-вече от пиянството, наркоманията и други пороци. Ще продължим да славим твойто име, и да те почитаме – каквото и да стане, каквато и да е Съдбата ни! Амин!

Източник: visotskymonastir.ru

Алкогард - против алкохолизъм
Можете да си помогнете и с АЛКОГАРД – билков продукт №1 против алкохолизъм

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *