ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ето как обикновената извара помага да се отървете от бръчките на шията! Само за 15 минути!

Извара – обикновено я ползваме в кухнята. Оказа се, обаче че това е един много полезен продукт за красотата и здравето на кожата

извара
Повечето жени в ежедневните ритуали, които извършват, за грижа за кожата, напълно забравят за зоната на шията и деколтето. Това е напълно погрешно! В края на краищата, кожата на шията първа издава истинската ни възраст.

Слаба кожа

За да се предотврати появата на крехкост и фини бръчки по кожата, е достатъчно да правите хранителни маски с извара един път седмично. Тези, които са решили да се борят с вече съществуващите проблеми, трябва да прилагат маската най-малко три пъти за десетдневен период.

Преди да използвате маски против стареене, трябва непременно да почистите кожата от замърсявания и остатъци от крема. Зоните на деколтето и шията могат да бъдат предварително обработени с пилинг.

При избора на маска е необходимо да се започне от нейния състав: компонентите не трябва да причиняват алергични реакции. Готовата смес се прилага чрез потупващи движения по цялата повърхност на зоната на врата и деколтето. Дръжте маската върху лицето за 15-20 минути. След подмладяващата процедура, маската се отстранява с филтрирана вода.

Слаба кожа

1. Маска от извара, краставица и заквасена сметана

Настържете на фино ренде краставица със среден размер. След това добавете супена лъжица извара и заквасена сметана. Разбъркайте добре до получаването на гладка смес. Нанесете и изплакнете след 15 минути.

2. Маска от магданоз и извара

Блендирайте една китка магданоз до получаването на еднородна маса. След това комбинирайте получената каша и две супени лъжици извара. Размесете добре съставките. Можете безопасно да приложите маската към проблемните области на кожата. Тази маска има и избелващ ефект.

3. Маска с извара и мед

Комбинирайте в подходящ съд една супена лъжица извара и същото количество леко затоплен мед. Размесете добре съставките.

След това добавете половин чаена лъжичка растително масло (бадемово или зехтин) и няколко капки витамин А в сместа от мед и извара. Смесете отново. Получената маска може безопасно да се приложи върху почистената кожа на шията и деколтето.

4. Плодово-млечна маска за лице с банан

Смесете с блендер малко банан и същото количество киви. Добавете една супена лъжица извара към плодовата смес и разбъркайте всичко, докато се получи еднаква консистенция. Можете да приложите готовата маска на проблемните области на кожата.

5. Яйчено-млечна маска за лице

Комбинирайте в малка купа супена лъжица изварата, един яйчен жълтък и една чаена лъжичка леко затоплен мед. Размесете добре всичко. Приготвената за използване маска се нанася върху предварително почистената кожа.

А вие как се грижите за кожата на деколтето и шията? Може да споделите вашия опит в коментарите под статията.

Източник: woman.ru

крем АНТИПИГМЕНТ
АНТИПИГМЕНТ – крем за премахване на пигментни кожни петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *