Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какво да правим при хематоми

Независимо от мястото на кръвоизлива, в продължение на 2-5 минути действайте ритмично и бавно с палците на ръцете си върху акупресурните точки в долната част на гърба. Китайците наричат тези точки “море от енергия”. Намират се между втория и третия поясни прешлени от двете страни на гръбначния стълб. Трябва да се търсят на нивото на талията, на разстояния в ширина 2-4 пръста от гръбначния стълб. С външната страна на китката на ръкатаможе самостоятелно да търкате долната част на гърба в продължение на минута. Едновременно с това дишайте дълбоко.

Ако кръвоизливите са около очите, въздействайте с пръсти в продължение на 2-3 минути върху точките, които се намират на тила, по-ниско от основата на черепа. Те се намират във вдлъбнатината между двата големи мускула на разстояние 5-6 см една от друга.

Ако в натъртеното място се усеща пулсираща болка, добър резултат дава въздействието върху точката “влизайки в долината”, която се намира във вдлънатината между големия пръст и показалеца.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Какво да правим при хематоми

  1. Pingback: Какви са признаците на вътречерепния хематом? | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *