Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечение на рак: И при -20 градуса тази жена не слага палто! Разберете защо!

Зима е – време за топли якета или кожени палта. Време за ръкавици и шалове. Но, както се оказа, това не се отнася за всички

рак
Лечение на рак: И при -20 градуса тази жена не слага палто! Разберете защо!

В руския град Толиати живее жена, която местните наричат Снежанка. Но, за разлика от приказната героиня, тази смела жена не носи кожено палто през зимата, а предпочита къси панталони.

Галина Кутейева, жителка на руския град Толиати, вече 10 години изненадва съгражданите си с необичаен външен вид. През лятото тя изглежда съвсем нормално, но облечена по този начин през зимата… Днес всички са свикнали да я виждат с ефирна рокля през зимата, но преди 10 години, когато за първи път попаднала на улицата, облечена по този начин, хората се опитвали да я вкарат на топло, да ѝ дадат дрехи, или просто се прекръствали и продължавали по пътя си.

„Коя е зимата, че да ми попречи да нося новата си рокля?“, шегува се Галина. Да ходи облечена с летни дрехи през зимата не е проява на ексцентричност. Виновна за странното поведение на рускинята е диагнозата „рак на стомаха“.

В началото жената не искала и не можела да приеме диагнозата. За един период от време тя просто решила да се предаде. Няма отговор на въпроса какво е онова, заради което решила да живее отново. Една сутрин се събудила с мисълта, че не може просто така да се предаде. В едно с лечението, което лекарите провеждали, Галина решила да използва и някои от методите, които била научила в Училището за дълголетие на д-р Макаров. Един от тези методи бил студолечението.

Постепенно Галина се отървава от излишните дрехи и свикна с новия начин на живот. Една година по-късно тя направила изследвания, които потвърдили онова, което тя вече чувствала.

Благодарение на закаляването и студолечението Галина изпаднала в състояние на дълговременна ремисия

„Станах различен човек, казва Галина. – Вярвам, че болестите се изпращат като наказание за това, че се опитваме да живеем живота на някого. Сега съм друга. Лекарите са доволни от резултатите на моите изследвания. Аз съм доволна от начина, по който се чувствам. Определено ще живея повече от сто години – без болести, дълго и щастливо.“

Доктор Макаров

В училището си доктор Макаров учи хората как да останат здрави в продължение на много години, като практикуват различни методи за дълголетие. Той има програма за подмладяване, ходене на колене и просто позитивно отношение към живота. Трудно е да се каже дали неговите методи работят. Наред с другите неща, той препоръчва и студолечение. Съпротивлението на тялото заради страха от замръзване, той нарича страничен ефект от лечението.

Студолечението е система от превантивни мерки, които са насочени към повишаване устойчивостта на организма към неблагоприятните фактори на околната среда. Те включват поливане със студена вода, плуване в лед и други подобни. Тези процедури помагат за укрепване на имунитета и подобряване на терморегулацията. Това се смята за един от най-добрите начини да останете здрави.

Ясно е, че е нужно време, докато човек започне да използва студолечението като практика за лечение и превенция. Преди това може просто да се пристъпи към закаляване.

Студолечението е практика широко използвана в Русия. Но, доста преди руснаците, тази техника е била позната и използвана от древните китайски лечители. На първо място, тя помага за укрепване на здравето и на тялото. Ще се разболяваме много по-рядко и по-лесно ще оздравяваме. Човек, който е овладял техниката на студолечение става по-устойчив на промените в околната среда и може по-лесно да се адаптира към тях. Благодарение на студолечението, можем да се отървем от наднорменото тегло и да тонизираме мускулите.

Вземете за пример Порфирий Иванов и идея му за здраве и безсмъртие. Неговите методи са близки до тези, които използва Снежната девица от Толиати

Необходимо е да се признае, че за своите 54 години Галина изглежда забележително, въпреки сивата коса. Тя е слаба и без бръчки.

Някой ще си помисли, че тази жена е открила тайната на дълголетието. Друг ще каже, че е луда. Факт е, че за себе си Галина е открила начин да поддържа състоянието си на границата между здравето и болестта.

Източник: paranormal-news.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *