Народна медицина при мастопатия

Омесва се медена питка. Разтопете на тих огън половин супена лъжица краве масло, добавете половин супена лъжица прясно мляко и 1 супена лъжица мед. Смесете всичко това с малко пшеничено брашно. Омесете добре, оформете като питка и я поставете върху болезненото място на гърдите си. Може да бинтовате или да сложите отгоре марля, за да не изместите питката. Не я сваляйте в продължение на три дни. След това сменете питката с нова. Курсът на лечение е три седмици ако не се разнесе възелът може и повече.

Вземат се корените и коренищата на динка. На една чаена чаша вода се слага една супена лъжица коренища. Ври 30 минути на тих огън и се прецежда. Пие се по една супена лъжица 3 пъти на ден, може да се използва и за компреси.

Смесват се 1 чаена лъжичка стръкове и листа от бял равнец, 1 чаена лъжичка шишарчици от хвойна, 1 супена лъжица цветен прашец от царевица. Добре разбърканите билки се заливат с една чаена чаша вряща вода, запарват се 30 минути и течността се прецежда. Пие се по една трета чаена чаша 3 пъти дневно след хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *