ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Уголемени сливици се оправят с мащерка

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г цвят от слез, цвят от лайка, стръкове от градински чай, корени от ружа, стръкове от мащерка. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 г вряла вода. Кисне 1 час и запарката се прецежда. Пие се по 100 г 4 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г семе от анасон, цвят от лайка и цвят от слез. 1 супена лъжица от сместа се залива с 300 г вряща вода. Ври 30 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. През 2 часа с течността се прави гаргара.

Да се счука 150 г ленено семе и да се залее с 2 и половина литра вряща вода. След 30 минути да се прецеди. На три часа да се прави гаргара с течността.

В 500 г ракия да се разтвори 200 г мед и към сместа да се добави една четвърт чаена лъжичка нишадър. Всичко да се сгрее но без да се остави да заври. На 3 часа да се прави гаргара.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *