Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лекар: Сода и лимон не лекуват рак, но имат ето тези доказано лечебни свойства!

Сместа от лимон и сода за хляб съдържа много полезни вещества, минерали и микроелементи, които могат да защитят човешкото тяло от различни заболявания

лимон

Сок от лимон и сода за хляб не е лекарство. И това, че хиляди са излекували рак, благодарение на тази смес, е силно преувеличено. тези два компонента помагат на тялото да поддържа здравето и да укрепва имунитета.

Професор Иван Павлович Неумивакин

Когато се смесят, лимоновия сок и содата, се превръщат в комбинация, която е отличен помощник в борбата с микробите и превенция на някои от най-тежките възпалителни заболявания. Руският професор Иван Павлович Неумивакин, който има значителни изследвания в областта на алтернативната медицина, е фен на тази интересна смес. В статия, публикувана преди време в „Российская газета“ лекарят обяснява как да ползваме лимон със сода и при кои заболявания е ефективна тази смес.

„Човек трябва да живее в хармония с природата и умело да използва това, което тя му дава.“, убеден е професорът.

Разбира се, Иван Павлович е на мнение, че лимонът и содата могат да се ползват в едно изречение, когато иде реч за лечение на рак. Но, той набляга на едно основно тяхно свойство. Те биха могли да предпазват, но не и да лекуват рак. Лимонът и содата за хляб имат доказани от науката антиоксидантни и алкални свойства. В такава среда раковите клетки трудно се активизират и развиват. Сместа предотвратява натрупването на киселини в тялото, което е една от основните причини за появата на онкологичните заболявания.

И така, за какво да ползваме смес от сода за хляб и лимон, според професор Неумивакин?

1. За отслабване

Този инструмент помага в процеса за намаляване на теглото. Добавя енергия и поддържа тонизираното тяло. Той също така ускорява метаболизма, поради което се изгарят повече калории.

2. Почистващ ефект

Лимонът и содата имат почистващ ефект. Това е особено вярно за лимона и неговите диуретични свойства. Той стимулира организма да отстранява излишната вода, токсини, соли и мазнини.

3. Хигиена на зъбите

Често тази смес се използва за почистване на зъбите. Но, по-добре е да не се прилага за постоянно почистване или избелване, защото може да повреди зъбния емайл. За да премахнете петна от зъбите, направете тази смес и я ползвайте поне веднъж месечно.

4. Подпомага храносмилането

Сместа действа като идеален антрацит, намалявайки газовете, киселините, спазмите и други симптоми на нарушено храносмилане. Също така подобрява работата на храносмилателната система, като цяло.

5. Защита на тялото от влиянието на свободните радикали

Тази напитка предотвратява процеса на стареене, като го забавя. Ако използвате лимон и сода с определена регулярност, кожата придобива здрав вид, скоростта на появата на бръчки намалява.

6. За работа на сърцето

Напитка, в която са смесени лимонов сок и сода за хляб ще помогне да се подобри работата на сърцето. Учените от кралския колеж по медицина в Лондон са открили, че ако пиете вода със сода и лимон, можете да регулирате нивото на лошия холестерол в организма. Това ще намали риска от атеросклероза. Също така се намалява риска от инфаркт и инсулт.

7. Укрепване на имунната система

Това действие е известно на всички. Способността на тази напитка да увеличи алкалното равновесие на тялото помага да се регулира нивото на киселинност в организма.

8. Работата на бъбреците

Содата и лимонът ще помогнат да се възстанови балансът, ако бъбреците не могат да се справят с отстраняването на вредните киселини от тялото.

9. Почистване на черния дроб

Ако започнете деня си с тази напитка, можете не само да почистите черния дроб, но и да наситените тялото с маса от полезни вещества като калий, витамин С и различни антиоксиданти.

10. Цялостна грижа за здравето – как се прави лечебната напитка?

И накрая – как да си направим смес от сода и лимон? В какви пропорции?

В не особено голяма водна чаша, пълна с хладка вода се слага една чаена лъжичка сода и сока на половин лимон. Изпива се на големи, бавни глътки сутрин, преди закуска.

Не се приема всеки ден. Прави се на всеки 4 месеца. В продължение на 2 седмици се пие смес от сода за хляб и лимон всеки ден. След това следва почивка от една седмица и се прави втори курс. След три месеца повтаряте.

Прекаленото потребление на смес от сога и лимон може да причини развитието на алкалоза. Също така тази напитка е противопоказана при хора с гастрит.

Източник: steptohealth.ru

Източник на снимките: depositphotos.com

Генотрон
ГЕНОТРОН – концентрирана формула с екстракт от глухарче

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *