ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

СТРЕПТОГАРД / STREPTOGUARD

Съдържа стандартизиран воден екстракт от бразилски прополис, йонизиран цинк, витамин С, хиалуронова киселина, вкусови добавки – лимон, грозде

Предназначение

СТРЕПТОГАРД е форма за защита и оздравителна подкрепа на болно гърло чрез неутрализиране на болестната симптоматика с натурални средства. Продуктът – таблетки за смучене, е ефективен при фарингити, ларингити, възпаление на сливиците и лигавицата на устната кухина, при загуба на гласа и суха кашлица.Хранителна добавка, която е успешно допълнение към терапия с други медикаменти. В повечето случаи описаните здравословни проблеми са резултат от вирусна инфекция, което лишава от смисъл практиката да се лекуват с антибиотици. Прилагането на СТРЕПТОГАРД успешно противодейства на патогени от вирусен тип, но също и на бактериални и гъбични причинители на инфекциите в проблемната зона.

Действието на продукта е основано на съчетанието от натурален продукт – бразилски прополис, и йонизиран цинк. Бразилският прополис е с уникално съдържание на ароматни киселини и феноли, които имат оздравително действие върху лигавиците на носната и устната киселина, синусите, гърлото и пр. Цинковият ацетат предпазва клетките на проблемните тъкани от оксидативен стрес, а добавената хиалуронова киселина подпомага образуването на защитен филм върху лигавиците на дихателните пътища. За ползата от витамин С, който също се съдържа в таблетките, едва ли е необходимо да се говори допълнително.

Как се приема

СТРЕПТОГАРД таблетки за смучене се вземат още при първите болки и дискомфорт в гърлото; приемът е на всеки два часа – между храненията. Оставят се в устата до пълното им разтваряне – не се дъвчат или стриват. Половин час след приема на такава таблетка не се яде и пие нищо. Продуктът е подходящ за възрастни и деца над 4-годишна възраст.

Възможни нежелани ефекти

Възможни са алергични реакции към някоя от съставките на таблетките. При системно приложение на продукта може да настъпи промяна във вкусовите усещания; това е обратимо, всичко се възстановява след прекратяването на приема.

Кога НЕ БИВА да се употребява

СТРЕПТОГАРД не се употребява при алергия към някоя от съставките на продукта.

Продуктът не е подходящ за деца под 4-годишна възраст заради риск от задавяне.

Взаимодействие с други медикаменти

СТРЕПТОГАРД се съчетава успешно с широк кръг медикаменти и допълва терапевтичния им ефект. Няма информация за негативни последици от взаимодействието на СТРЕПТОГАРД с други медикаменти.

Усреднена цена в аптеките – 7 лв за опаковка от 12 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *