Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Когато имаме установен висок холестерол

Смесва се сок от 6 лимона с 2 супени лъжици глицерин и 1 чаена лъжичка сода за хляб. Сместа се разбърква в голям съд и след утаяване се слага в по- малък. Взема се 3 пъти на ден по 1 супена лъжица преди хранене.

Пектинът намалява холестеролът. Растителните разтворими влакнини (пектин) може да намаляват общия холестерол в кръвта. Пектинът намалява увеличените нива ( лошия холестерол) и на триглицеридите, без да намалява нивото на полезният холестерол в липопротеините с висока плътност. Тази рецепта е най лесна за приготвяне и най уникална тъй като тя не само намалява холестерола но и забавя развитието на атеросклерозата действа укрепващо на болни и изтощени хора, лекува язвата и гастрита и премахва тежките метали от организма. Ето и рецептата: Смесват се добре 150 г кисело мляко с една супена лъжица пектин на прах (от аптеката) и една супена лъжица мед. Оставя се сместа 15 минути, за да бухне пектина, след което се изяжда. Тази смес се яде сутрин преси закуска и вечер. Може да се прилага цял живот, защото тя ще носи само бодрост и здраве и освен това е евтин. Ако този, който прилага тази рецепта иска да намали кръвната си захар може да прибави една чаена лъжица канела на прах.

В по голям съд се слага сокът от 6 лимона. Към него се прибавят 2 супени лъжици глицерин и една чаена лъжичка сода бикарбонат. След като изчезне шумоленето, сместа се пресипва в друг по малък съд и се затваря. Всяка сутрин се взема на гладно по 1 супена лъжица от сместа. Процедурата трябва да се проведе поне 3 пъти последователно.

По 60 г бял равнец, глог, бял имел и зимзебен и 30 г полски хвощ. В 600 мл вряща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути, кисне 60 минути и се прецежда. От отварата се приема 6 пъти дневно по 80 мл 15 минути преди ядене и 30 минути след ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *