Начало / Болести и лечение / 72-годишен мъж победи рака за 4 месеца с корен от глухарче!


72-годишен мъж победи рака за 4 месеца с корен от глухарче!

Коренът на глухарчето –  нова надежда за онкоболните

“Генотрон” е уникална хранителна добавка, която съдържа гoлямо количество eкстракт от корени на глухарче и е нова надежда за онкоболните! Тя съдържа биологично активни вещества, които подпомагат нормалното действие на стомашно-чревния тракт. Освен това благоприятстват обмяната на веществата, имунната и кръвоносната система. Добавката съдържа екстракти от корен от глухарче, от джинджифил и от гъбите Рейши и Чага.

Д-р Марк Жолондз е лекар и автор на 10-ки книги, посветени на нелечимите заболявания. В книгата си „Нова практика за изцеление от рака“ той обяснява, че глухарчета е активно срещу много видове тумори. Докторът пояснява:

„Не ви казвам да се откажете от сегашното си лечение и да сграбчите новата панацея. Аз просто ви запознавам с още възможности“.

Джон ди Карло, 72-годишен, е преминал през 3-годишни интензивни и агресивни лечения с химиотерапия. Лекарите му предложили да приема екстракт от корен на глухарче като последен шанс. След 4 месеца той се възстановил успешно!

корен от глухарче

Джон ди Карло победи рака с корен от глухарче

Установено е, че коренът на глухарчето действа по-добре от химиотерапия, тъй като унищожава само раковите клетки и не засяга по никакъв начин здравите.

В сайта на Университета на Уиндзор пише: “Оценяваме положителния ефект на екстракта от корен от глухарче при различни видове човешки ракови клетки. В лабораторни условия се наблюдава неговата ефективност без токсичност към нераковите клетки.”

Учени от Медицинския колеж Бейлър – Тексас експериментират използването на корен от глухарче и установяват „почти пълно унищожаване на голям тумор на млечна жлеза”.

Хранителната добавка “Генотрон” съдържа голямо количество екстракт от корени от глухарче и може да се приема от онкоболни. Други състояния, при които е подходящо използването на Генотрон с екстракт от глухарче, са:

-холецистит (възпаляване на жлъчния мехур)

-хeпатит

Генотрон

Генотрон с екстракт от корени от глухарче

-спaстичен колит

-понижeна кисeлинност на жлъчкaта

-хроничeн зaпек

-цистит

-зaгуба на апeтит

-мaстoпатия

-пoдагрa

-aртрит

-eкзeма

-фурункули

-захарен диабет

-атеросклероза

-анeмия

-бeзсъние

-oстеопороза.

Повече за хранителната добавка “Генотрон” можете да прочетете ТУК!

ТЕЛЕФОНИ ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ПОРЪЧКА: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА – 44,01 лв

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!


Избрано за теб


Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*