ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лечение на кожни заболявания – псориазис, екзема и други по метода Неумивакин

Уникалната система за изцеление на професор Неумивакин придобива все повече и повече последователи. Днес ще ви разкажем как тази система лекува кожни заболявания

псориазис
Лечение на кожни заболявания – псориазис, екзема и други по метода Неумивакин

Прочутият лекар Неумивакин счупи почти всички известни стереотипи за лекарствата, сериозните заболявания и онова, което наричаме здравословен начин на живот.

И това съвсем не е чудно! Професор Неумивакин е талантлив лекар, доктор на медицинските науки, автор на повече от 200 научни труда! Той е изучавал космическа медицина в продължение на тридесет години. И най-важното – има много благодарни пациенти, които са успели да отърват от болестите си, благодарение на неговите знания и умения.

Лечение на кожни заболявания по метода Неумивакин

Ето какво казва професор Иван Неумивакин в една от лекциите си: „Кожата е най-големият орган на човека, който е с около 10-14 кг телесно тегло. Кожата, също така, съдържа всички биологично активни точки, които са пряко свързани с нашите вътрешни органи. Под кожата е цялата канализационна система на нашето тяло, т.е. лимфа, през която преминават всички отпадъчни продукти.

Ако лимфата е замърсена, това пряко засяга състоянието на кожата, както и връзката на биологично активните точки с вътрешните органи, което води до увреждане на дихателната система, стомаха, панкреаса. Докато системата за преработка на веществата се приспособи към нормалното си състояние, кожните заболявания не могат да бъдат излекувани от разни мехлеми и други средства за защита.

В борбата срещу много кожни заболявания Иван Павлович Неумювакин препоръчва използването на водороден прекис

След много изследвания професорът доказа, че водородният пероксид не само поддържа, но и възстановява всички жизненоважни процеси на тялото ни, за да излекува повечето заболявания, включително и да постигне дългогодишна ремисия при псориазис.

Според една теория, развитието на псориазис е свързано с нарушаване на метаболитните процеси, което често се дължи на замърсяване на тялото. Ето защо, за да се лекува това заболяване, е необходимо да се извърши задълбочено пречистване с използване на водороден прекис.

1. Ученият препоръчва използването на водороден прекис всекидневно в три разделни дози на редовни, взети на интервали от време.

2. Водороден пероксид може да се пие на минимални дози, а именно намаляване до 3% разтвор на прекис, разреден в две супени лъжици вода. Тази първоначална доза се взима наведнъж.

3. Всеки ден трябва да се увеличава дозата от една капка, като на втория ден от лечението трябва да се вземат две капки прекис, разтворени в две лъжици вода, три пъти на ден.

4. Увеличете необходимата дозировка, докато еднократната доза водороден пероксид на прием не достигне 10 капки, разредена в две супени лъжици вода. Това означава, че на 10-ия ден от лечението трябва да вземете 30 капки пероксид на ден. Това е максималният праг на дозата на лекарството.

5. След десетдневен прием на водороден прекис, трябва да направите една седмица почивка от лечението, и след това да започнете нов курс, който да стартира с 10 капки водороден прекис за една доза. За да се увеличи ефективността на терапията, се препоръчва едновременно приемане на витамин С.

Обърнете внимание, че водородният пероксид няма противопоказания за употреба, с изключение на индивидуалната непоносимост. Бъдете внимателни, когато използвате лекарството, избягвайте контакт с очите, защото пероксидът може да причини изгаряния. Също така преди да започнете приложението, консултирайте се с Вашия лекар.

Ако искате да се излекувате от кожни заболявания, трябва да спрете да използвате сапун и шампоан

Изключението е само за домашен сапун. Учените казват, че когато използваме сапун, се отстранява защитния слой, и в този момент вредни химикали, които са част от състава на различни видове козметични средства, проникват в лимфата през кожата и я тровят.

Професор Неумивакин съветва да се къпем, използвайки само домашен сапун. И ако редовно прилагаме сутрин или вечер контрастни душове, след два месеца ще можем да се похвалим със здрава и красива кожа.

Предлагаме ви видео, в което ученият споделя ценните си разсъждения за лечението на кожни заболявания.

Източник: www.neumivakin.ru

Ин дерма псориазис
ИН ДЕРМА помага при псориазис

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *