Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

7 улични находки, които ще ви донесат щастие и късмет

Казват, че ако вземеш нещо намерено на улицата, ще си докараш неприятности и лош късмет!

късмет
„Каквото намериш, това и ще изгубиш!“, казват старите хора. Разбира се, има вещи, които умишлено са заредени с отрицателна енергия, а има и такива, които могат да донесат късмет. Нищо чудно, че нашите предци са вярвали, че намерената подкова е знак за щастие. И това наистина е така! След малко ще разберете защо.

Днес ще ви разкажем за случайните находки, които могат да ви донесат щастие и късмет.

1. Икона

Ако намерите икона на улицата – това е щедър знак отгоре. Такава находка обещава добър късмет във всички начинания и най-важното – човекът, който е намерил иконата, ще бъде защитен от висшите сили по всякакъв начин. Трябва обаче да припомним, че преди да приберете намерената икона у дома, е необходимо да изречете фразата „Господи, смили се!“, след това да я занесете в църква и да я осветите. И чак след това може да я поставите у дома си.

2. Подкова

Желязната подкова отдавна е смятана за символ на късмет и финансово благосъстояние. Човек, който намери подкова на улицата, е истински щастлив човек! Такава късметлийска находка трябва да бъде взета с вас и прикована над вратата.

Между другото, тази традиция идва при нас от древността, когато не всеки е можел да си позволи кон.

3. Копче

Намерили сте копче? Чакайте приятна новина! И между другото, колкото повече дупки има копчето, толкова повече късмет ще ви донесе тази неочаквана находка. Копчето се смята за отличен талисман, предпазващ от зло око.

Прекарайте червена нишка през всички дупки на копчето и завържете на възел. Оставете малко от конеца, за да завържете копчето на ръката, на чантата или където ви е удобно. Носете този талисман с вас винаги, за да се предпазите от зли очи.

4. Пръстен

Смята се, че пръстен, намерен на улицата, може да унищожи семейните връзки. Но за младото неомъжено момиче намереният пръстен е предвестник на приятна новина на фронта на любовта.
Пръстенът е находка, която не може да бъде подмината по никакъв начин , независимо от това, какво съобщение изпраща. Ако все пак искате намереният пръстен да ви донесе късмет, върнете го на собственика. Това е трудно осъществимо, затова просто плюйте през лявото рано и подминете.

5. Ключ

Ключът е силна охрана за вашия дом. Намереният ключ трябва да се вземе, да занесе у дома, да се постави на прага, и да се изрече следното: „Пази ме от зло, заключи лошия късмет и отключи здравето и любовта за мен и моето семейство.“

Според популярни вярвания ключ, който е намерен на улицата, е предвестник на дългоочаквано придобиване на собствено жилище. Е, желаем ви късмет!

6. Ръкавица

Ако намерите ръкавици – не ги взимайте. Просто ги вдигнете и ги оставете на видно място. Но, все пак трябва да имате предвид, че това означава успешно запознанство. А ако ръкавицата е кожена – успех в бизнеса и неочакван паричен поток.

7. Монета

Стара, неразменяема монета е друга добра находка. С тази монета не можете да си купите нищо, но тя ще ви служи като отличен талисман и ще ви донесе финансово благосъстояние. Основното нещо е да вярвате!

Щастието може да се окаже буквално под краката ви! Бъдете внимателни към знаците на Съдбата и не забравяйте да покажете здрав разум, когато намирате с изгубени вещи от други хора , защото не всички от тях са способни да донесат късмет. Но, за сметка на това, бъдете сигурни, че всички желания се сбъдват, стига да искаме много силно онова, което си пожелаваме. И да сме достатъчно упорити, за да направим онова, което е нужно, за да постигнем желаното!

Източник: www.passion.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *